29.3 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

«Ποτέ μην σταματάς να ονειρεύεσαι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα μιας, δημοσίευσης του στα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποθέωσε την ομάδα του Παναθηναϊκού AKTOR για την κατάκτηση της EuroLeague, τονίζοντας για μεγάλη την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του «τριφυλλιού» αλλά και ο προπονητής, Έργκιν Αταμάν, ο οποίος ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR, κατάφερε να κερδίσει στον τελικό της διοργάνωσης την Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80 και να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά στην ιστορία του. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω μιας δημοσίευσης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδειξε τον δρόμο της πορείας των «πρασίνων» και επισήμανε την σημασία του να θέτεις στόχους και να τους κατακτάς.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram:

“Μια παρέα ανθρώπων του «αποτελέσματος» χθες έδωσαν ένα μάθημα σε όλη την ευρωπαϊκή κοινότητα και κυρίως σε εμάς τους Έλληνες: «θέτεις τον στόχο, κόβεις τα πολλά τα λόγια, ορκίζεσαι στον εαυτό σου ότι θα πετύχεις τον στόχο και όσο κόντρα και να σου πάνε (ακόμα καλύτερα να σου πάνε κόντρα – γιατί είναι δείγμα ότι εισαι στον σωστό δρόμο) αποφασιστικότητα και σεβασμό τον πετυχαίνεις! Ποτέ μη σταματάς να ονειρεύεσαι!”

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό