29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Ποτέ δεν είχα παίκτη με τόσο μεγάλες… μπάλες όπως ο Σέρχιο Ράμος»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κάρλος Αντσελότι, προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει του τελικού στο Champions League κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, μίλησε για το ανερχόμενο παιχνίδι, για την απόλυση του Τσάβι από την Μπαρτσελόνα αλλά ακόμη και για την μεγάλη αυτοπεποίθηση που έχει συναντήσει μόνο στον χαρακτήρα του Σέρχιο Ράμος, σε όλη του την καριέρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Η αποχώρηση του Τσάβι: “Είναι μέρος της δουλειάς ενός προπονητή. Νομίζω ότι ο Τσάβι έχει ενοχληθεί λίγο αυτό που συνέβη, γιατί νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που απολύεται, αλλά με τον καιρό πιστεύω ότι θα καταλάβει ότι είναι μέρος της δουλειάς του.

Όταν δεν υπάρχει καλή σχέση μεταξύ συλλόγου και προπονητή, το καλύτερο είναι να τραβήξεις χωριστούς δρόμους. Μου έχει συμβεί πολλές φορές, στη Νάπολι, στην Μπάγερν , στην Τσέλσι.

Είναι καλύτερο να χωρίσουμε και νομίζω ότι είναι καλό για τον Τσάβι και μπορεί να είναι καλό και για την Μπαρτσελόνα”.

Η σημασία του εγωισμού: “Ο εγωισμός είναι μια πολύ σημαντική πτυχή του προτύπου. Ο εγωισμός δεν είναι κακός. Είχαμε παίκτες που σκόραραν.

Πρέπει να διακρίνεις τον εγωισμό και την προσωπικότητα, γιατί ένα μεγάλο εγώ έχει και μεγάλη προσωπικότητα. Ο Σέρχιο Ράμος για παράδειγμα.

Δεν είχα ποτέ παίκτη με αυτή την προσωπικότητα, αυτόν τον χαρακτήρα και τόσο μεγάλες μπάλες όπως ο Ράμος.

Ήταν θέαμα όσον αφορά την προσωπικότητα. Ένας παίκτης με λίγο εγωισμό και πολλή προσωπικότητα ήταν ο Πέπε, για παράδειγμα.

Με πολύ εγωισμό και προσωπικότητα, ο Κριστιάνο. Το “εγώ” δεν είναι κακό, αλλά το μικρό “εγώ” είναι πολύ καλό. Το “εγώ” συνδυάζεται με την προσωπικότητα”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό