26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ποσό-μαμούθ και νέο ρεκόρ για υπογεγραμμένη κάρτα του Μάικλ Τζόρνταν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μάικλ Τζόρνταν συνεχίζει να σπάει ρεκόρ ακόμη και αρκετά χρόνια μετά την απόσυρσή του από τα παρκέ. Αυτή τη φορά, μία υπογεγραμμένη του κάρτα πουλήθηκε για ένα αμύθητο ποσό και κατέρριψε το ρεκόρ του… εαυτού του!

Η κάρτα είναι από το 2003 και πουλήθηκε για 2.928.000 δολάρια! Ανήκει στη σειρά «Ultimate Logoman», αφού το σήμα του NBA που φορούσε ο Τζόρνταν στη φανέλα του αφαιρέθηκε και προστέθηκε στην κάρτα. 

Μάλιστα, η εν λόγω κάρτα εκτός από την υπογραφή του Μάικλ Τζόρνταν φέρνει επίσης το «1/1» γραμμένο από τα χέρια του μυθικού αστέρα του NBA. Το προηγούμενο ρεκόρ πώλησης υπογεγραμμένης κάρτας του Τζόρνταν ανερχόταν στα 2.7 εκατ. δολάρια, για μία κάρτα του 1997.

Φυσικά τέτοιες κάρτες μαζεύονται από διάφορους συλλέκτες και θεωρούνται ως μοναδικά είδη. Γι’ αυτό κιόλας τις βλέπουμε συχνά να πωλούνται ως… χρυσός σε δημοπρασίες. Πόσο μάλλον όταν αποτελούν τόσο συλλεκτική έκδοση και έχουν πάνω τους κάποια υπογραφή από τον ίδιο τον σταρ τον οποίο αναδεικνύουν.

🚨 BREAKING NEWS 🚨

The 2003 Michael Jordan Ultimate Logoman 1/1 just set a new record for the MOST EXPENSIVE MJ card EVER sold at $2,928,000.

Arguably one of the greatest modern basketball cards of all time. Jordans Ultimate Collection logoman features a game worn NBA logo… pic.twitter.com/wVSaI3SxEE

— The Collectibles Guru (@ericwhiteback) June 2, 2024

Αυτές οι κάρτες του Μάικλ Τζόρνταν θεωρούνται από τις πιο συλλεκτικές που μπορεί κανείς να αποκομίσει και η ζήτηση είναι τεράστια. Εξ ου και το… 7ψήφιο ποσό για να την αποκτήσει κάποιος. Πρόκειται για ένα ενθύμιο το οποίο δεν θα χαθεί ποτέ τόσο από την συλλογή, όσο και από την μνήμη κάποιου.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό