22.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Πομάσκι στο Flash.gr: «Άν δουλέψουμε σκληρά, ο Τεντόγλου θα είναι ο πρωταγωνιστής στους Ολυμπιακούς»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μίλτος Τεντόγλου, είναι ο αθλητής που έχει καταφέρει να «πιάσει» την κορυφή. Τόσο στο άθλημα του μήκους, αλλά όσο και στις «καρδίες» μας, μιας και είναι από τους πιο αγαπητούς αθλητές στο κοινό.

Ο χρυσός, Ευρωπαϊκός Τεντόγλου, ετοιμάζεται για το Παρίσι και τους Ολυμπιακούς αγώνες, και φυσικά δεν θα μπορούσε να στοχεύει τίποτα άλλο πέρα από την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Μετά το χρυσό στην Ρώμη, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και την κατάκτηση της πρώτη θέσης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, σειρά παίρνουν οι Ολυμπιακοί αγώνες, όπου επιθυμεί φυσικά μόνο την νίκη για να διατηρήσει την πρώτη του θέση, και την κατάκτηση από τους Ολυμπιακούς στο Τόκιο, με επίδοση τότε στα 8,41.

Ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, ο οποίος είναι ο καθοδηγητής του, σε αυτή την τεράστια πορεία και καριέρα του, που τον κάνει ένα από τους καλύτερους άλτες Παγκοσμίως, μίλησε στο Flash.gr και την Ευαγγελία Φάκα, για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς αγώνες, τι κάνει τον Μίλτο Τεντόγλου τόσο ξεχωριστό, αλλά και για την σχέση μεταξύ τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο Μίλτος είναι αθλητής αγώνων, και ο στόχος κάθε τέτοιου αθλητή με την κατάρτιση και το ταλέντο του Μίλτου, είναι να κερδίζουν κάθε αγώνα. 

Πάντα ο στόχος του Μίλτου είναι η πρώτη θέση, και το χρυσό μετάλλιο. Στους Ολυμπιακούς αγώνες, φυσικά θα κοιτάξουμε μόνο το βάθρο. Άμα δουλέψουμε καλά, και πάνε όλα όπως θέλουμε όταν φτάσουμε εκεί, θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές, όπως πάντα. 

Το ταλέντο του Μίλτου, είναι έμφυτο. Αλλά φυσικά τεράστιο ρόλο παίζει και η μεγάλη θέληση την οποία έχει. Συνδυάζει όλα αυτά, με πολύ σκληρή δουλειά, και συγκέντρωση, έχει όλα τα καλά του κόσμου. Η συνεργασία μας είναι άψογη, υπάρχει αμοιβαίος αλληλοσεβασμός και μεγάλη εκτίμηση.»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό