25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Πομάσκι για Τεντόγλου: «Ο Μίλτος έχει πολλά χρόνια μπροστά του» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιώργος Πομάσκι θα είναι πάντα δίπλα στον Μίλτο Τεντόγλου, ακόμα και αν τον αποκαλεί… αχάριστο. «Ο γνωστός Μίλτος, ήθελε παραπάνω». Ωστόσο, ο προπονητής του 26χρονου δεν μπορεί να αρνηθεί το ταλέντο και τον επαγγελματισμό του Έλληνα άλτη, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης (06/08), κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος για δεύτερη διαδοχική φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πομάσκι:

«Ο γνωστός Μίλτος, ήθελε παραπάνω. Η αλήθεια είναι ότι η πίεση είναι πάρα πολύ μεγάλη, ειδικά τη δεύτερη φορά, και να σας πω την αλήθεια κι εγώ δεν ήμουν απολύτως σίγουρος πόσο πρέπει να πιέζω, γιατί πρέπει πρώτα να είμαστε υγιείς για να μπορούμε να αποδώσουμε… δόξα τω Θεώ, πρώτοι. Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι.

Ο Μίλτος είναι ένας φτασμένος αθλητής, αυτό το παιδί είναι άψογο στη δουλειά του, δεν κάνει καταχρήσεις, δεν έχει κάτι που να μπορεί να εμποδίσει την καριέρα του, είναι πολύ προσηλωμένος, και αυτό πάντα δίνει ευκαιρία για μία πιο μακρά καριέρα. Να είναι καλά και, κανένας δεν ξέρει, αλλά θα έχει πολλά χρόνια ακόμα μπροστά του.

Για να έχεις διάρκεια και να βρίσκεσαι στο ίδιο υψηλό επίπεδο θέλει να έχει πολλούς παράγοντες να συμπίπτουν. Αυτή τη χρονιά Υπουργείο Αθλητισμού και Ολυμπιακή Επιτροπή ήταν δίπλα μας και σε όλα τα παιδιά. Η Ομοσπονδία ήταν άψογη.Τα παιδιά δουλέψανε πάρα πολύ καλά. Έχει διοργανωθεί ένας φοβερός αγώνας εδώ. Υπάρχει πάρα πολύ καλή οργάνωση. Τα χρώματα, το στάδιο το ταρτάν, όλα αυτά ήταν φοβερά. Αυτοί που έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα είναι αυτοί που θα πετύχουν και τις νίκες».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό