25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Πολύ καυτή για τους Ολυμπιακούς»: Αποβλήθηκε 20χρονη κολυμβήτρια από την Παραγουάη – Τι απαντά

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε αποβολή από το Ολυμπιακό Χωριό στο Παρίσι φέρεται να οδηγήθηκε η κολυμβήτρια Λουάνα Αλόνσο από την Παραγουάη, με την αιτιολογία ότι δημιούργησε ακατάλληλο περιβάλλον και επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά στη διάρκεια της παραμονής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Την Κυριακή 4 Αυγούστου, η γενική διευθύντρια της Ολυμπιακής Επιτροπής της Παραγουάης, Λαρίσα Σέρερ, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι η παρουσία της κολυμβήτριας, Λουάνα Αλόνσο, έχει αρνητική επίδραση πάνω στους συμπατριώτες της, με αποτέλεσμα η 20χρονη να απομακρυνθεί από το σπίτι που έμεναν όλοι μαζί.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι η 20χρονη κολυμβήτρια, που αναδείχθηκε 6η στα 100 μέτρα πεταλούδα, ανακοίνωσε με ανάρτησή της στα social media ότι αποχωρεί

«Είναι επίσημο τώρα! Παίρνω σύνταξη από το κολύμπι, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη στήριξη! Συγγνώμη Παραγουάη!» έγραψε στο Instagram η Λουάνα Αλόνσο.

Όσο για την απομάκρυνσή της από το Ολυμπιακό Χωριό, δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες από την Ολυμπιακή Επιτροπή της Παραγουάης για τους ακριβείς λόγους που οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Πάντως, ο αθλητικός ιστότοπος ειδήσεων TMZ χρησιμοποίησε ως τίτλο για το συγκεκριμένο θέμα: «Λουάνα Αλόνσο: Πολύ καυτή για τους Αγώνες».

Σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη η εντυπωσιακή εμφάνιση της 20χρονης αθλήτριας, την οποία η Λουάνα Αλόνσο συχνά αναδεικνύει με τις αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Αλόνσο διατηρεί ένα αρκετά ενεργό προφίλ στο Instagram, για να αναρτά βίντεο και φωτογραφίες τόσο από την πισίνα, όσο και από την καθημερινότητά της, στην οποία δείχνει τη σέξι πλευρά της.

Η επίσκεψη στη Disneyland και η… Louis Vuitton

Οι αναρτήσεις και η «έντονη» δραστηριότητα της Αλόνσο στα social media αποτελούν έναν από τους βασικούς παράγοντες που φέρεται να οδήγησαν στην αποβολή της από το Ολυμπιακό Χωριό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, ένα από τα πράγματα που ενόχλησαν ήταν ότι η Αλόνσο επέλεξε να φοράει δικά της ρούχα, αντί αυτών της αποστολής της Παραγουάης.

Η ίδια είχε αναρτήσει, επίσης, φωτογραφίες από τη βόλτα της στο Παρίσι και τις επισκέψεις της σε μπουτίκ ρούχων και εστιατόρια.

Η Αλόνσο επισκέφθηκε ακόμα την EuroDisney βγάζοντας σχετικές φωτογραφίες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η Αλόνσο στο Παρίσι έμεινε στο Hotel Pastel κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου, ενώ επισκέφθηκε το κατάστημα του Yves Saint Laurent στη Champs Elysee, αλλά και τα κεντρικά της Louis Vuitton.

«Δεν με έδιωξαν από το Ολυμπιακό Χωριό»

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, η Αλόνσο επιχείρησε να απαντήσει με ανάρτησή της στο Instagram τα ξημερώματα της Τρίτης (6/8), στην οποία έγραψε:

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν με έδιωξαν ποτέ, ούτε με απέβαλαν από οπουδήποτε, παρακαλώ σταματείστε να διαδίδετε ψευδείς πληροφορίες. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά δεν θα αφήσω να με επηρεάσουν τα ψέματα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό