23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πολύ δυνατά τα δωρεάν games για τον Ιανουάριο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Sony αποκάλυψε τα δωρεάν games που θα μπορούν να αποκτήσουν όλοι οι συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus για το μήνα Ιανουάριο. Η χρονιά ξεκινά πολύ δυνατά με τα Star Wars Jedi: Fallen Order, Fallout 76 και Axiom Verge 2, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από την ερχόμενη Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023.

Star Wars Jedi: Fallen Order (PS4, PS5)

Το Star Wars Jedi: Fallen Order ξεκινά την ιστορία του Cal Kestis και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους δεν έχουν παίξει το παιχνίδι προκειμένου να προετοιμαστούν για τον ερχομό Star Wars Jedi: Survivor τον Μάρτιο. Μετά τα γεγόνοτα του Star Wars – Episode III: Revenge of the Sith έχεις απομείνει η τελευταία ελπίδα των Jedi για την επιβίωση. Καλείσαι να βρεις τα πατήματα σου, να ολοκληρώσεις την εκπαίδευση σου, να αναπτύξεις την Δύναμη σου και να τελειοποιήσεις την τεχνική σου στο φωτόσπαθο στον αγώνα να ξανασυστήσεις το τάγμα των Jedi.

Fallout 76 (PS4)

Πέρασαν 25 χρόνια από την πυρηνική καταστροφή και τώρα καλείσαι με τους υπόλοιπους επιζώντες να αναπτύξεις μια κοινωνία που θα μπορέσει να επιβιώσει στην κατεστραμμένη Γη και τους διάφορους κινδύνους που ελλοχεύουν. Ένας τεράστιος ανοικτός κόσμος και δυνατότητα να παίξεις multiplayer για να τα καταφέρεις.

Axiom Verge 2 (PS4, PS5)

Το sequel του πολύ επιτυχημένου indie side scrolling metroidvania game σε βάζει να εξερευνήσεις δύο αλληλένδετους κόσμους, να διαχειριστείς αρχαία τεχνολογία και να αμφισβητήσεις την πραγματικότητα με νέους χαρακτήρες, ικανότητες και βελτιωμένο gameplay. Περιηγείσαι σε έναν πλανήτη γεμάτο ερείπια ενός αρχαίου, αλλά πολύ εξελιγμένου τεχνολογικά πολιτισμού που σε προκαλεί να ανακαλύψεις όλα τα μυστικά του.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό