30.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Πολωνός οπαδός έπεσε στο… κενό στο γκολ κόντρα στην Αυστρία []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αναμέτρηση της Πολωνίας με την Αυστρία είδε ένα άσχημο περιστατικό να λαμβάνει μέρος, το απόγευμα της Παρασκευής (21/06) για τον 4ο όμιλο του EURO 2024. Η Αυστρία επικράτησε με 3-1 και έστειλε την Πολωνία και μαθηματικά «σπίτι» της, ούσα η πρώτη ομάδα που αποκλείστηκε από την διοργάνωση και δεν έχει πλέον καμία ελπίδα για πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση.

Η Πολωνία είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 στο 30ο λεπτό χάρις σε γκολ του Κρίστοφ Πιόντεκ και στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου επικράτησε πανζουρλισμός. Κάπου μέσα σε αυτό το χάος, ένας οπαδός έπεσε από το πάνω διάζωμα της κερκίδας στο κάτω, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.

Η υψομετρική διαφορά είναι γύρω στα 3 μέτρα, κάτι που σημαίνει πως ευτυχώς η πτώση δεν είναι τεράστια, αλλά αναμφίβολα αποτελεί ένα σοβαρό χτύπημα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, η κατάσταση του οπαδού δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμα, καθώς υπάρχει φόβος για σοβαρό τραυματισμό.

«Έχει ησυχία εδώ. Οι Αυστριακοί πανηγύριζαν ξέφρενα. Υπάρχει μια πιο σοβαρή ιατρική έκτακτη ανάγκη. Φαίνεται ότι ένας Πολωνός οπαδός έπεσε στις εξέδρες. Δεν μπορέσαμε να δούμε τι συνέβη από κοντά», ανέφερε ο σχολιαστής του δικτύου «ADR». Για την ιστορία, στο τελευταίο της παιχνίδι στο EURO 2024 η Πολωνία θα αντιμετωπίσει την Γαλλία (25/06, 19:00, ΕΡΤ1).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό