31.6 C
Athens
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Πολιτικοί Αρχηγοί: Πού περιοδεύουν ενόψει των Ευρωεκλογών

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε προεκλογική περίοδο η χώρα ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Στο πλαίσιο αυτό οι πολιτικοί αρχηγοί πραγματοποιούν περιοδείες ανά τη χώρα. Πόλεις της Πελοποννήσου επισκέπτεται σήμερα ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ στη νότια νησιωτική Ελλάδα κατευθύνεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Στην Εύβοια ο γγ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε Αίγιο, Πάτρα και Πύργο Ηλείας σήμερα ο πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10:15, θα παραχωρήσει συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 και στους δημοσιογράφους Χριστίνα Κοραή και Δημήτρη Τάκη.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Αίγιο, την Πάτρα και τον Πύργο Ηλείας.

Η κυβερνητική κοινωνική πολιτική προμετωπίδα της προεκλογικής καμπάνιας του πρωθυπουργού, που ζητά ψήφο σταθερότητας και συνέχειας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε σε τηλεοπτική του συνέντευξη παρεμβάσεις για τη στήριξη της νέας γενιάς και της οικογένειας, αλλαγές στο μέτωπο του Airbnb, μειώσεις, στις εργοδοτικές εισφορές και νέα μέτρα κατά της ακρίβειας.

Τη Ρόδο επισκέπτεται ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί σήμερα το νησί της Ρόδου.

Θα περιοδεύσει στην Παλιά Πόλη και το εμπορικό κέντρο και θα καταλήξει στον πεζόδρομο της Εθνάρχου Μακαρίου, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό, στις 20:00.

Μήνυμα ανατροπής στις επικείμενες ευρωεκλογές έστειλε χθες από τον Πύργο ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος ολοκλήρωσε τη διήμερη περιοδεία του σε Λακωνία, Μεσσηνία και Ηλεία και κάλεσε τους πολίτες να ρίξουν τίτλους τέλους στην αλαζονεία της κυβέρνησης του 41%.

Στη Χαλκίδα ο Κουτσούμπας

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει αστις 20:00, σε συγκέντρωση στο «Στρογγυλό» στη Παραλία της Χαλκίδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό