14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πολιτική αντιπαράθεση με αφορμή τις ανακοινώσεις για άνοιγμα των σχολείων

Ειδήσεις Ελλάδα

«Από το σοβαρό στο γελοίο, η απόσταση είναι μικρή – από το γελοίο όμως στο σοβαρό, η απόσταση είναι τεράστια», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων.

«Είναι αποκαλυπτικό της πολιτικής ελαφρότητας του κ. Τσίπρα το ότι επιλέγει να κάνει χιούμορ, κακό μάλιστα, με την εκπαίδευση των παιδιών μας εν μέσω πανδημίας. Τελικά, ο πραγματικός χαρακτήρας ενός πολιτικού όντως φαίνεται από το τι θεωρεί αστείο», σημειώνει ο κ. Οικονόμου και προσθέτει:

«ΥΓ: Όταν αποφασίζει ο κ. Τσίπρας να γράψει κάτι στα αγγλικά, ας βάζει τουλάχιστον κάποιον να τα ελέγχει».

Νωρίτερα, με ανάρτησή του, στο twitter, o αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε:

«Στην περίπτωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το #dontlookup θα μπορούσε κάλλιστα να παραφραστεί σε “don’t look the cases”… Με 50.000 κρούσματα ανοίγουν τα σχολεία όπως ακριβώς έκλεισαν. Και ο Θεός βοηθός…»

Στην περίπτωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το #dontlookup θα μπορούσε κάλλιστα να παραφραστεί σε «don’t look at the cases»…Με 50.000 κρούσματα ανοίγουν τα σχολεία όπως ακριβώς έκλεισαν.Και ο Θεός βοηθός… pic.twitter.com/gXNLkV1Ire

— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) January 4, 2022

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google Newsκαι μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό