24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ποιο «ιερό» ζώο αντιστοιχεί στη μέρα που γεννήθηκες;

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι είδους… ζώο είσαι ανάλογα με τη μέρα που γεννήθηκες;

Μπορεί να σου ακούγεται λίγο αφελές, αλλά η μέρα της εβδομάδας που γεννήθηκες μπορεί να δείχνει για σένα περισσότερα από όσα νομίζεις. Έχεις σκεφτεί ποτέ τι είδους ζώο μπορεί να σχετίζεται π.χ. με τη Δευτέρα και πώς μπορεί να επηρεάζει τη γέννησή σου τη συγκεκριμένη μέρα;Μπορεί για κάποιους όλο αυτό να φαίνεται ανόητο, αλλά αν πιστεύεις στη δύναμη που έχει η χρονική στιγμή της γέννησής σου, δεν αποκλείεται να το θεωρήσεις πολύ αληθινό. Παρακάτω θα διαβάσεις ποια ζώα έχει παρατηρηθεί ότι αντιστοιχούν σε κάθε μέρα της εβδομάδας και πώς επηρεάζουν τους ανθρώπους που γεννήθηκαν αυτές τις μέρες. Παρόλο που η ερμηνεία μπορεί να διαφοροποιείται σε πολλές καταστάσεις, σε γενικές γραμμές η ερμηνευτική ουσία που δίνεται για την κάθε μέρα είναι αρκετά ακριβής.

Δευτέρα: Αγριοκάτσικο

Είσαι το άτομο που κρατάει τη θέση του και ξέρει πώς να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Μπορεί να μην έχεις κάποια μεγάλη δύναμη, αλλά παρόλα αυτά ξέρεις καλή άμυνα.

Οι άνθρωποι γύρω σου απευθύνονται συχνά σε εσένα, επειδή είσαι εκ φύσεως άνθρωπος φροντισμένος και καλοβαλμένος, κάτι που από μόνο του μπορεί να αποτελεί το αδύναμο σημείο σου. Ναι, είσαι αποφασιστικό και δυνατό άτομο, αλλά έχεις αδυναμίες που δεν ξέρεις πώς να τις εξισορροπίσεις και πολλές φορές σε πάνε πίσω στη ζωή σου.

Γενικά, αντιμετωπίζεις με δύναμη μια δύσκολη κατάσταση, αλλά υπάρχουν ακόμα πράγματα πάνω στα οποία πρέπει να εργαστείς για να τα αντιμετωπίσεις. Είναι μεν δύσκολο, αλλά μπορείς να το καταφέρεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό