24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ποιος φιλοξένησε τον πρίγκιπα Harry στο ταξίδι για την κηδεία του θείου του

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγες μόνο εβδομάδες προτού μπει στη δεκαετία των 40, ο πρίγκιπας Harry αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία για την κηδεία του λόρδου Fellowes, κουνιάδου της αείμνηστης μητέρας, πριγκίπισσας Diana, ο οποίος πέθανε στις 29 Ιουλίου από αδιευκρίνιστα αίτια σε ηλικία 82 ετών και ο οποίος ήταν παντρεμένος με τη λαίδη Jane Fellowes – την αδερφή της πριγκίπισσας Diana – για 46 χρόνια, μέχρι και τον θάνατό του.

Μετά την εμφάνιση στην κηδεία του θείου του ο οποίος για ένα διάστημα υπηρέτησε ως προσωπικός γραμματέας της Βασίλισσας Ελισάβετ και είχε σταθερή θέση στο βασιλικό περιβάλλον μιας θεωρούνταν ένας από τους πιο έμπιστους συμβούλους της Βασίλισσας κατά τη διάρκεια της θητείας του μεταξύ του 1990 – 1999, τα πηγαδάκια σχολιάζαν την απουσία της Meghan από την κηδεία και τη φήμη πως ο πρίγκιπας επιθυμεί να επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία.

Ποιος φιλοξένησε τον πρίγκιπα Harry στο Λονδίνο

Το BBC επιμένει πάντως με νέο του δημοσιεύμα πως ο Harry δεν επιθυμεί να επιστρέψει μόνιμα στη Μεγάλη Βρετανία, θέλει όμως να ξεκαθαρίσει το θέμα της ασφάλειας της οικογένειάς του.

Παρά το σημερινό χάσμα μεταξύ του πρίγκιπα Harry με τον πρίγκιπα William, ο Harry εξακολουθεί να έχει μέλη της οικογένειάς του που τον στηρίζουν.

Αν σκεφτεί κανείς πως ο δούκας του Sussex δεν έχει πλέον το Frogmore Cottage στη διάθεσή του ενώ και το Παλάτι για να τον φιλοξενήσει απαιτεί να υπάρχει πρότερη ενημέρωση της επίσκεψής του, ο Harry βρήκε παρηγοριά και στέγη στον προσφάτως χωρισμένο αδερφό της μητέρας του, τον θείο του Charles Spencer.

Ο Charles φιλοξένησε τον Harry στο Althorp House, το πατρικό σπίτι της Diana όπου η πριγκίπισσα μεγάλωσε- κι εκεί φαίνεται να έγινε και η πρώτη γνωριμία με τον βασιλιά Κάρολο.

https://www.instagram.com/p/C_AFmbtNBL7/

Δύο ξένοι στον ίδιο χώρο William και Harry: Η συνάντηση για δύσκολη περίσταση και το τεράστιο χάσμα

Την περασμένη εβδομάδα, τόσο ο Harry όσο και ο William παρευρέθηκαν στην κηδεία του θείου τους, η οποία πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία St. Mary στο Snettisham, στο Norfolk, ωστόσο, τα αδέρφια δεν μιλούσαν καν μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/C_U320tItwP/

«Οι περισσότεροι που έδωσαν το παρών στην κηδεία έμειναν έκπληκτοι με την παρουσία του Harry», είπε πηγή στο People και συμπλήρωσε:

«Ο πρίγκιπας ήτα σε εξαιρετικά καλή φόρμα – και θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν πολύ χαρούμενος που έβλεπε τους πάντες και ήταν πολύ ευχαριστημένος που είχε έρθει».

Εν τω μεταξύ, πηγή είπε στην US Sun ότι τα αδέρφια έφτασαν πολύ διακριτικά και κρατούσαν απόσταση μεταξύ τους καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας.

Η συνεχιζόμενη ρήξη μεταξύ των αδελφών έχει συζητηθεί πολύ, με μια πηγή να ισχυρίζεται πρόσφατα ότι η ρήξη μεταξύ τους δεν είναι ανεπανόρθωτη παρόλο που τα πράγματα είναι πολύ άσχημα αυτή τη στιγμή.

Οι εντάσεις μεταξύ του Harry, 39 ετών, και της οικογένειάς του αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά το 2020 όταν αυτός και η σύζυγός του, παραιτήθηκαν επίσημα από τους ρόλους τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και μετακόμισαν στις ΗΠΑ.

ισχυρίστηκε ότι ο βασιλιάς Κάρολος απέφευγε τις κλήσεις και τα μηνύματα από τον γιο του, ο οποίος προσπαθούσε απεγνωσμένα να εξασφαλίσει την ασφάλεια της Meghan και των δύο μικρών παιδιών τους για να επισκεφτούν το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Οι κλήσεις του Harry προς τον πατέρα του παραμένουν αναπάντητες και προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του για να μάθει τα νεότερα για την υγεία του βασιλιά, αλλά και αυτές οι κλήσεις παραμένουν αναπάντητες».

Καθώς συνεχίζει να παλεύει για να προστατεύσει την οικογένειά του, ένας royal expert τόνισε στην Page Six ότι ο μόνος τρόπος για να φτιάξουν ο Harry και ο 75χρονος βασιλιά τη σχέση τους θα ήταν να δώσει ο μονάρχης την άδεια ασφαλείας στον γιο του την οποία θέλει τόσο απεγνωσμένα.

Ποιος είναι ο Charles Spencer:

O Charles βιώνει το διάστημα αυτό έναν ακόμα χωρισμό μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου από την δούκισσα Karen Gordon με την οποία παντρεύτηκε το 2011.

«Θέλω να αφιερώσω τον εαυτό μου σε όλα μου τα παιδιά και στα εγγόνια μου και εύχομαι στην Karen κάθε ευτυχία για το μέλλον», ανέφερε ο Charles μετά τον χωρισμό που τον άφησε μόνο στο πατρικό του σπίτι.

Η 51χρονη Καναδή παντρεύτηκε τον Charles στο πατρικό της Diana, Althorp, όπου έχει ταφεί και η Diana και ζούσε εκεί από το 2011 ενώ ήταν ζευγάρι με τον αδερφό της Diana από το 2010 οπότε και γνωρίστηκαν στο Los Angeles. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη, το 2012, την Lady Charlotte Diana Spencer, ενώ η Karen έχει δύο ακόμα κόρες, την Emma και Kate από τον γάμο της με τον Mark Gordon με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη από το 1997 ως το 2003.

Ο Charles έχει αποκτήσει την Lady Kitty Spencer, τα δίδυμα Eliza και Amelia Spencer και Louis Spencer, με την πρώην του Victoria Aitkin ενώ έχει αποκτήσει δύο παιδιά ακόμα, τον Edmund και τη Lara, με τη δεύτερη σύζυγό του Caroline Freud.

Όταν ο Charles έμαθε τα νέα για την αδερφή του

«Ήμουν στο Cape Town με τα 4 παιδιά μου, ήμασταν οι 5 μας στο σπίτι και το τηλέφωνο χτύπησε πολύ νωρίς το πρωί. Και τότε κάποιος από την οικία μου στην Αγγλία είπε ‘Κοιτάξτε, έχω άσχημα νέα. Φαίνεται πως η αδερφή σας και ο Dodi Fayed ήταν σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι».

Ο αδελφός της πριγκίπισσας Diana αποκάλυψε ότι οι παραγωγοί της σειράς Crown τον πλησίασαν και του ζήτησαν βοήθεια για τα γυρίσματα του δράματος του Netflix, όμως, εκείνος αρνήθηκε.

Ο Charles είχε πει πως είναι καθήκον του να προστατεύει την κληρονομιά της αδελφής του:

«Νομίζω ότι είναι καθήκον μου να την υποστηρίζω όταν μπορώ. Όταν πέθανε η αδελφή μου με άφησε πίσω της ως φύλακα των γιων της, οπότε αισθάνομαι ότι μου είχε εμπιστοσύνη. Και μεγαλώσαμε μαζί, ξέρετε αν μεγαλώνεις μαζί με κάποιον μένει για πάντα αυτό το άτομο που ήξερες, όσο κι αν αλλάξει στην πορεία.Οπότε, αισθάνομαι ότι οφείλω να τιμήσω τη μνήμη της», πρόσθεσε ο αδελφός τηςπριγκίπισσας Diana.

Θέλει τελικά να επιστρέψει στη Βρετανία ο Harry;

Σύμφωνα με το BBC, παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται ο Harry δεν επιθυμεί να επιστρέψει.

Ο Δούκας του Sussex δεν σχεδιάζει μια μόνιμη μετακόμιση πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο, ούτε επιδιώκει μια σταδιακή επιστροφή, αλλά πηγές αναφέρουν ότι θα συνεχίσει να εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι απίθανο να θέλει να εγκαταλείψει τα φιλανθρωπικά και επιχειρηματικά έργα που έχει δημιουργήσει στις ΗΠΑ.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό