22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ποιος είναι ο Ντέγιαν Λόβρεν, η μεταγραφή-βόμβα του ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μία μεγάλη μεταγραφή λίγες ώρες πριν την εκπνοή του ελληνικού μεταγραφικού «παραθύρου» και αυτή δεν είναι άλλη από την προσθήκη του Ντέγιαν Λόβρεν. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός λέγεται πως έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο και το μόνο που απομένει για την περίπτωση του είναι να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα.

Ο 35χρονος αναμένεται να πατήσει επί ελληνικού εδάφους και να ταξιδέψει προς Θεσσαλονίκη, με σκοπό να ενταχθεί στο σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου. Πρόκειται για τον τέταρτο στόπερ του Ρουμάνου προπονητή, μαζί με τους Κόλι, Μιχαηλίδη και Κετζιόρα. Για την ιστορία, δεν έχει το δικαίωμα συμμετοχής στους ευρωπαικούς αγώνες.

🚨⚪️⚫️ EXCLUSIVE: Greek side PAOK are closing in on deal to sign Dejan Lovren from Olympique Lyon!

Final details to be clarified while Lovren has already accepted PAOK move.

Clubs started exchanging documents tonight. pic.twitter.com/JRAch5XhAn

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 11, 2024 Ποιος είναι ο Ντέγιαν Λόβρεν

Πριν συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, ο Ντέγιαν Λόβρεν ήταν παίκτης της Λιόν, η οποία τον είχε αγοράσει από τη Ζενίτ έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την γαλλική ομάδα είχε ισχύ μέχρι το 2025.

Από την γεμάτη καριέρα του ξεχωρίζει η θητεία του στην Λίβερπουλ, φορώντας την φανέλα της σε 185 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας την Premier League, το Champions League και το Super Cup. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Σαουθάμπτον και Ίντερ Ζάπρεσικ. Έχει παίξει σε 78 επίσημα παιχνίδια με την φανέλα της εθνικής Κροατίας, όντας βασικός το 2018, όταν η ομάδα με το εθνόσημο της πατρίδας του έφτασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό