35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα τον παρουσιάσει στην αίθουσα Τύπου της «OPAP Arena» στις 16:00

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης γνωστοποίησε, μέσω δήλωσής του, ότι αποχωρεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ και παραδίδει τα ηνία στον εφοπλιστή Μάριο Ηλιόπουλο.

Μάλιστα στη δήλωσή του ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρει ότι θα γίνει η παρουσίασή του στην αίθουσα Τύπου της «OPAP Arena» στις 16:00, τονίζοντας ότι ο ίδιος θα παραμείνει ένας απλός στρατιώτης της ΑΕΚ.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι ακτοπλόος εφοπλιστής. Είναι συνιδρυτής και υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης στην εταιρία SeaJets, η οποία από το 1989 διαχειρίζεται στόλο ταχυπλόων.

Σε αυτά τα 35 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας της, η εταιρεία επεκτείνει συνεχώς τον στόλο της, που σήμερα αποτελείται από έναν υπερσύγχρονο στόλο αποκλειστικά πλοίων υψηλής ταχύτητας, καλύπτει πάνω από 250 συνδέσεις λιμανιών από τον Πειραιά, τη Ραφήνα και την Κρήτη για τα νησιά των Κυκλάδων.

Δραστηριοποιείται επίσης και στα ποντοπόρα πλοία, όπως και ο αδερφός του, Αντώνης Ηλιόπουλος με διαφορετικές ναυτιλιακές εταιρείες.

Ο επιχειρηματίας είναι γνωστός για την επιτυχημένη του καριέρα στη ναυτιλία ως ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Seajets αλλά έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του και στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, κυρίως στο ράλι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό