12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ποιον παίκτη του Survivor στηρίζει ανοιχτά – Ο διάλογος με τον Νίκο Μπάρτζη

Ειδήσεις Ελλάδα

«Τι σας θυμίζει όλο αυτό;»

Ο Τριαντάφυλλος βλέποντας τα όσα συμβαίνουν στο Survivor, στήριξε τον Γιώργο Κατσαούνη και ζήτησε από τους θαυμαστές του να τον βγάλουν νικητή, ενώ κάποιες ημέρες νωρίτερα, είχε δείξει τη συμπάθειά του και στον Γιωρίκα Πιλίδη.

O Κατσαούνης, στο επεισόδιο της Τετάρτης στο Survivor, βρέθηκε στο στόχαστρο της ομάδας του, εξαιτίας της αποκάλυψης που έκανε ότι οι «Μαχητές» συζητούσαν να στήσουν παιχνίδι, έτσι ώστε να βοηθήσουν την Παρασκευή να αποχωρήσει, ύστερα από επιθυμία της.

«Τι σας θυμίζει όλο αυτό;;; Όλοι εναντίον σε ένα παίχτη;;; Ο Γιωρικας μίλησε πολύ καλά και μπράβο του. Τώρα εκεί τι θέλουν όλοι οι παίχτες που είναι εναντίον του Τσάκα Τσούκα να δώσω εντολή σε όλο το club και να τον βγάλουμε νικητή;;; Άντε πάμε έτσι γιατί περίεργα την είδα ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ» έγραψε ο Τριαντάφυλλος στο Instagram.

Ένας από εκείνους που σχολίασε την ανάρτησή του ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος έγραψε στον τραγουδιστή: «Πρόεδρε το έχεις καταλάβει φαντάζομαι ότι είναι το άλλο σου μισό..Νταφυ τσάκα Τσούκας το ίδιο πράγμα…φαντάσου και αυτός κερδίζει μονο οταν θελει και όποιον θέλει…η μόνη διαφορά σας ειναι οτι αυτος δεν θέλει μεγαλογιατρούς ΥΓ :το ξερεις οτι το λεω με αγάπη πάντα».

«Χα χα Νικολαρα μου μα όλοι εναντίον του;;; Τα ίδια παλι;;; Μου άρεσε που μπήκανε διαβασμένοι» του απάντησε ο “Ντάφυ”.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό