28.2 C
Athens
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Ποιοι κόμβοι είναι κλειστοί από τις 22.00, μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης

Ειδήσεις Ελλάδα

Κλείνουν από τις 22:00 σήμερα (22/5) το βράδυ ως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης (23/5), κόμβοι της Ατικής οδού.  Ειδικότερα,  σύμφωνα με ανακοίνωση της Αττικής Οδού, κλειστός θα παραμείνει ο Ανατολικός Κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού από Αεροδρόμιο καθώς και από Ραφήνα από τον Α.Κ. Λεονταρίου (Κόμβος 16/Υ7) έως το ύψος της Αγίας Παρασκευής (Κόμβος Υ4), συμπεριλαμβανομένων των εισόδων Γλυκών Νερών και Αγίας Παρασκευής.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν εναλλακτικά ως εξής:

Όσοι έρχονται από Ραφήνα:

– Θα κατευθύνονται δεξιά προς Ελευσίνα (μέσω του συνδετήριου κλάδου του Κόμβου Λεονταρίου (Κόμβος Υ7) και στη συνέχεια θα εξέρχονται στην έξοδο προς Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12), όπου θα κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) για να κινηθούν προς την Περιφερειακή Υμηττού,

– Θα κατευθύνονται δεξιά προς Ελευσίνα (μέσω του συνδετήριου κλάδου του Κόμβου Λεονταρίου (Κόμβος Υ7) και στη συνέχεια θα εξέρχονται στην επόμενη έξοδο προς Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15), όπου μέσω αυτής και της Λ. Μεσογείων θα μπορούν να κατευθύνονται προς τα γειτονικά με την Περιφερειακή Υμηττού Προάστια ή τα Νότια Προάστια ή και προς Αθήνα / Κέντρο.

Όσοι έρχονται από Αεροδρόμιο – Μαρκόπουλο:

– Θα κινούνται προς Ελευσίνα και θα εξέρχονται στην έξοδο προς Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12), όπου θα κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) για να κινηθούν προς την Περιφερειακή Υμηττού

– Θα κινούνται προς Ελευσίνα και θα εξέρχονται στην έξοδο προς Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15) όπου μέσω αυτής και της Λ. Μεσογείων θα μπορούν να κατευθύνονται προς τα γειτονικά με την Περιφερειακή Υμηττού Προάστια ή τα Νότια Προάστια ή και προς Αθήνα / Κέντρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό