Home Περιβάλλον Ποινική δίωξη στον 48χρονο για τη δολοφονία του μουσικού

Ποινική δίωξη στον 48χρονο για τη δολοφονία του μουσικού

Ειδήσεις Ελλάδα

Ποινική Δίωξη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ληστείας ασκήθηκε σε βάρος του 48χρονου που συνελήφθη για το έγκλημα σε βάρος του 50χρονου μουσικού στα Εξάρχεια.

Το αδίκημα της ληστείας αφορά όχημα που σύμφωνα με την δικογραφία πήρε ο κατηγορούμενος από γνωστό του στις 7 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, ο 48χρονος επιβιβάστηκε, στην περιοχή του Τυρνάβου, στο όχημα του συντοπίτη του, για να πάει για ιατρικές εξετάσεις. Όπως του καταλογίζεται, στη διαδρομή ανάγκασε τον οδηγό να κατέβει από το όχημα, πήρε το τιμόνι και ήρθε στην Αθήνα με το κλεμμένο όχημα.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή.

Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Γνώριμος στις Αρχές φαίνεται να ήταν ο 48χρονος που ομολόγησε ότι χτύπησε τον 50χρονο μουσικό που βρέθηκε νεκρός στα Εξάρχεια. Ο πατέρας του συλληφθέντα αποκάλυψε πως είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία τον ίδιο του τον γιο, υποστηρίζοντας ότι του είχε επιτεθεί πριν από τρεις εβδομάδες.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Star, ο κατηγορούμενος της δολοφονίας στα Εξάρχεια φέρεται πριν από λίγο καιρό και, συγκεκριμένα, στις 20 Ιανουαρίου του 2024, τρεις εβδομάδες πριν από το έγκλημα στα Εξάρχεια, ο πατέρας του τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία. Μάλιστα, λέει ότι είχε συλληφθεί και είχε δικαστεί σε δύο χρόνια φυλάκισης με αναστολή. Παρ΄ όλα αυτά, ο 48χρονος κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Ο ίδιος περιγράφοντας τη στιγμή της επίθεσης αναφέρει ότι «ήρθε στις 5 το πρωί και μου επιτέθηκε, με χτύπαγε μία ώρα. Το πρόσωπό μου ήταν μαύρο για 10 μέρες. Επιθετικότατος σε εμένα κάθε μέρα. Πιστεύετε ότι κλείδωνα την πόρτα; Αλλά, ποια πόρτα καταλάβαινε αυτός; Αυτός έσπασε και πόρτες, έσπασε και τραπέζια, έσπασε και τηλέφωνα».

Συνεχίζοντας, ο πατέρας του ξεσπά λέγοντας ότι «είχε τρέλα ο άνθρωπος». «Ήταν ελεύθερος γιατί τον άφηναν ελεύθερο. Δηλαδή έπρεπε να γίνει το κακό; Και τους έλεγα, ρε παιδιά, να μην γίνει το κακό και μετά πάτε και τον πιάσετε. Τώρα είναι δώρο άδωρον, έφυγε ο άνθρωπος. Τι χρωστούσε ο άνθρωπος αυτός; Πρέπει να δικαστεί, να σαπίσει στη φυλακή».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version