15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ποινή 10 θέσεων στην εκκίνηση του γαλλικού γκραν πρι για Σάινθ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ποινή δέκα θέσεων στην εκκίνηση του γαλλικού γκραν πρι θα επιβληθεί στον Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ, καθώς ξεπέρασε το όριο των μονάδων ηλεκτρονικού ελέγχου που μπορεί να χρησιμοποιήσει στη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Ισπανός εγκατέλειψε στη διάρκεια του αγώνα στην Αυστρία, ενώ καταδίωκε τον Μαξ Φερστάπεν για τη δεύτερη θέση στο γκραν πρι, και ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στη Γαλλία δήλωσε ότι οι άνθρωποι της Ferrari εξετάζουν το ενδεχόμενο να αλλάξουν τη μονάδα ισχύος του.

Σε κάθε περίπτωση, θα χάσει δέκα θέσεις στην εκκίνηση του αγώνα, καθώς οι μηχανικοί των «κόκκινων» τοποθέτησαν στο μονοθέσιό του μια τρίτη μονάδα ηλεκτρονικού ελέγχου, με αποτέλεσμα να ξεπεράσει το όριο των δύο που έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει μέσα στη σεζόν.

Εφόσον, όμως, οι άνθρωποι της «σκουντερία» επιλέξουν να αλλάξουν κι άλλα εξαρτήματα της μονάδας ισχύος στο μονοθέσιο του Ισπανού κατά τη διάρκεια του τριημέρου, ενδέχεται ο Σάινθ, ο οποίος την 1η Σεπτεμβρίου θα γιορτάσει τα 28α γενέθλιά του, να πάρει κι άλλες ποινές, με αποτέλεσμα να χάσει κι άλλες θέσεις στην εκκίνηση του κυριακάτικου αγώνα…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό