ΟικονομίαΠοιες είναι οι βασικές αιτίες που συντηρούν την ακρίβεια στα τρόφιμαBy NewsBay23 Μαΐου 20240FacebookTwitterPinterestWhatsAppLinkedinReddItEmailΤυπώνωTumblrViber Ειδήσεις Ελλάδα Ποιες είναι οι βασικές αιτίες που συντηρούν την ακρίβεια στα τρόφιμα – Newsbeastplay «Ο πληθωρισμός της απληστίας» Ειδήσεις ΠΗΓΗTagsαιτίεςακρίβειαβασικέςείναιοιΟικονομίαπληθωρισμόςΠοιεςπουστασυντηρούντηνΤρόφιμαΣχετικά άρθραΠρόεδρος Μοντερέι: «Υπάρχουν συζητήσεις για Πινέδα, είναι μια από τις επιλογές μας» [vid] Copernicus: Αυξάνονται οι εκπομπές CO2 από τις πυρκαγιές στην Αρκτική Μητσοτάκης: «Ευελπιστώ ότι θα εγκριθούν οι υποψηφιότητες Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλλας» Ακρίβεια: «Όχι» από το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής στη μείωση του ΦΠΑ Πληθαίνουν οι ενδείξεις για την κατασκευή σκιώδους στόλου μεταφοράς φυσικού αερίου από την Ρωσία