21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ποια παίκτρια αποχώρησε – «Οι παλμοί της καρδιάς μου έφτασαν στα ύψη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην τελική ευθεία το ριάλιτι επιβίωσης

Μία ακόμη παίκτρια αποτελεί παρελθόν από το Survivor από χθες, Κυριακή (13/06), βραδιά κατά την οποία υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν οι Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Καρολίνα Καλύβα και Ελένη Χαμπέρη.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή το πρώτο αγώνισμα ασυλίας κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης που έθεσε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Καρολίνα Καλύβα. Την επόμενη ημέρα κέρδισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που έδωσε ως υποψήφια την Ελένη Χαμπέρη, ενώ την Τρίτη ο Ηλίας Μπόγδανος εξασφάλισε την ασυλία κι έβγαλε στον τάκο τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το τηλεοπτικό κοινό, λοιπόν, ήταν αυτό που έβγαλε την «ετυμηγορία», αποφασίζοντας ότι αυτή που θα αποχαιρετίσει τον Άγιο Δομίνικο θα ήταν η Καρολίνα Καλύβα.

«Οι παλμοί της καρδιάς μου έφτασαν στα ύψη. Η κίνηση της ενσωμάτωσης τα έδειξε όλα. Σίγουρα υπάρχουν καυγάδες, εντάσεις και διαφωνίες αλλά είμαστε άνθρωποι και είμαστε αγαπημένοι οπότε όλες αυτές οι δοκιμασίες που περνάμε είναι ένας δεσμός που είναι πολύ δύσκολο να κοπεί. Το να είσαι Survivor είναι μεγάλη αρετή, και πολύ μεγάλη τιμή», δήλωσε η Καρολίνα λίγο πριν αποχωρήσει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό