24 C
Athens
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Ποια κανάλια θα δείξουν το Ράλλυ Ακρόπολις;

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC), πλησιάζει και οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την εντυπωσιακή δράση μέσω της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου.

Η έναρξη του αγώνα θα γίνει την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στις 19:00, με την Τελετή Έναρξης να πραγματοποιείται μπροστά από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Το γεγονός αυτό θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι COSMOTE SPORT 5HD της COSMOTE TV και από την πλατφόρμα ERTFLIX μέσω του καναλιού ΕΡΤ SPORTS 2. Μετά την επίσημη εκκίνηση, οι θεατές θα απολαύσουν μια συναυλία της Έλενας Παπαρίζου, η οποία θα σηματοδοτήσει την έναρξη του αγώνα με εορταστικό τρόπο.

Η δράση στις ειδικές διαδρομές θα ξεκινήσει την Παρασκευή το πρωί και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας «Rally TV» του WRC, καθώς και από την COSMOTE TV, που είναι ο αποκλειστικός broadcaster του πρωταθλήματος στην Ελλάδα. Όλες οι ειδικές διαδρομές θα καλυφθούν λεπτό προς λεπτό από το κανάλι COSMOTE SPORT 5HD.

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, η ΕΡΤ3 θα συνδεθεί ζωντανά με τον αγώνα για να μεταδώσει την ΕΚΟ Super Special Stage από τη Μαλακάσα στις 21:05. Η υπερειδική διαδρομή, μήκους 1,97 χιλιομέτρων, θα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία του αγώνα, προσφέροντας μοναδικές εικόνες καθώς τα πληρώματα θα αγωνίζονται μπροστά στους θεατές στον χώρο του Σ.Ε.Α. Σείριος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό