18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2021

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα είναι πιο δύσκολο και θα δυσκολέψει αρκετά το 2ο δεκαήμερο του Σταθερού Σταυρού(Ταύρους-Σκορπιούς,Λέοντες-Υδροχόους) με ανατροπές και πιέσεις στα σχέδιά τους και στις σχέσεις τους.

Επίσης το 3ο δεκαήμερο των μεταβλητών (Δίδυμοι-Τοξότες.Παρθένοι και Ιχθύς) θα πρέπει να μην πιστέψουν σε υποσχέσεις αλλά και να αποφύγουν εξαπατήσεις.

Επίσης το 3ο δεκαήμερο των Σταθερών στο ίδιο διάστημα θα πρέπει να αποφύγετε κάποιες υπερβολές στις κινήσεις σας .

Ωστόσο στο επόμενο διάστημα ο Ερμής στην Παρθένο θα ευνοήσει τα ζώδια της Γης(Ταύρους,Παρθένους ,Αιγόκερους)αλλά  και τα ζώδια του Νερού(Καρκίνους,Σκορπιούς και Ιχθύς)να βελτιώσουν κάποιες δυσκολίες που μπορεί να προέκυψαν αλλά να περάσουν και πιο όμορφα στο επόμενο διάστημα του μήνα.

Επίσης  το 3ο δεκαήμερο της παραπάνω ομάδας θα ευνοηθεί με νέες γνωριμίες και έντονους έρωτες.

Επίσης ευνοημένοι θα είναι και το 1ο δεκαήμερο των μεταβλητών (Δίδυμοι-Τοξότες ,Παρθένοι και Ιχθύς) μετά τα μέσα του μήνα σε νέες γνωριμίες  και επικοινωνία αλλά και διασκέδαση.

Γύρω στις 20.08  θα ευνοηθεί  το 3ο δεκαήμερο των Σταθερών (Ταύρους-Σκορπιούς,Λέοντες-Υδροχόους) με εύνοια και ευκαιρίες ενώ  με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού θα πάρουν μια ανάσα τα ζώδια του Σταθερού του 2ου δεκαημέρου και θα βρουν λύσεις σε δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει.Επίσης θα ευνοηθούν Παρθένοι,Ιχθύς-Καρκίνοι-Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου.

Επίσης η Αφροδίτη στον Ζυγό θα φέρει εύνοια στα ερωτικά αλλά και σε νέες γνωριμίες στα ζώδια του Αέρα(Δίδυμους,Ζυγούς,Υδροχόους) αλλά και το τρίγωνο της με τον Κρόνο στις 23.08 θα φέρει σταθεροποίηση σε σχέσεις ,γνωριμίες και συνεργασίες στο 1ο δεκαήμερο του Αέρα(Δίδυμοι,Ζυγοί ,Υδροχόοι)αλλά και σε Τοξότες και Λέοντες.

Επίσης το τρίγωνο Άρη –Ουρανού στις 22.08  θα φέρει επιτυχία στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων της Γης(Ταύροι-Παρθένοι-Αιγόκεροι)αλλά και στα ζώδια του Νερού(Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθύς).

Αποφύγετε επίσης οι Μεταβλητοί του 3ου δεκαημέρου γύρω στις 25.08 να κάνετε συμφωνίες.

Από την Άσπα Κούτρα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό