19.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Δεκέμβριο του 2021

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Τοξότη από τις αρχές του μήνα αλλά και ο Άρης από τις 13.12 θα ευνοήσουν τα ζώδια της Φωτιάς του 1ου δεκαημέρου (Κριούς,Λέοντες,Τοξότες) να προωθήσουν τα σχέδιά τους αλλά και τα ζώδια του Αέρα(Διδύμους.Ζυγούς .Υδροχόους) να σταθεροποιήσουν κάποιες συμφωνίες ή συνεργασίες αφού η θετική όψη με τον Κρόνο θα σας ευνοήσει αρκετά.

Επίσης η ίδια ομάδα ζωδίων του 2ου δεκαημέρου που θα επηρεαστείτε θετικά από την Ηλιακή έκλειψη στις 04.12 θα κάνετε κάποιες απαραίτητες αλλαγές και ξεκαθαρίσματα στους στόχους και τις σχέσεις σας ώστε να κάνετε νέα ξεκινήματα και να εξελιχθείτε.

Η ίδια ομάδα ζωδίων του 3ου δεκαημέρου επίσης θα ευνοηθείτε από το τρίγωνο Ερμή –Δία στις 13.12 σε νέες σχέσεις και συμφωνίες αλλά και τα οικονομικά σας ενώ η Πανσέληνος στις 19.12 θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την επιτυχία σας αφού η θετική όψη με τον Δία θα σας ευνοήσει αρκετά.

Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 13.12 και μετά θα ευνοήσει με μια επαγγελματική επιτυχία τα ζώδια της Γης( Ταύρους.Παρθένους,Αιγόκερους) αλλά και τα ζώδια του Νερού(Καρκίνους-Σκορπιούς και Ιχθείς) του 1ου και του 2ου δεκαημέρου ενώ και ο Ήλιος από τις 21,12 θα ευνοήσει το 1ο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων.

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα ευνοήσει το 2ο και το 3ο δεκαήμερο της παραπάνω ομάδας του Ζωδιακού ενώ η Αφροδίτη ανάδρομη από τις 19.12 και μετά θα φέρει και επανασυνδέσεις αλλά και επαφές αισθηματικές ή επαγγελματικές από το παρελθόν.Η σύνοδος της με τον Πλούτωνα επίσης θα φέρει έντονα πάθη και ερωτικές καταστάσεις στο 3ο δεκαήμερο  των Ζωδίων της Γής(Ταύρους ,Παρθένους,Αιγόκερους)αλλά και στα ζώδια του Νερού(Καρκίνους-Σκορπιούς –Ιχθύς).

Ευνοημένοι επίσης θα είναι τα ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου που θα έχετε σημαντικές ερωτικές και επαγγελματικές επιτυχίες ωστόσο το 3ο δεκαήμερο των Μεταβλητών( Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες-Ιχθύς) θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις 07.12 με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα αλλά και στις 12.12 με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα ώστε να μην πάρετε λανθασμένες αποφάσεις  ενώ θα πρέπει να αποφύγετε συμφωνίες αυτές τις ημέρες.

Τέλος ο Δίας στους Ιχθύς από το τέλος του μήνα και μετά θα ευνοήσει κυρίως τα ζώδια του Νερού και της Γης αρχικά του 1ου δεκαημέρου με εύνοια και τύχη ωστόσο θα φέρει εύνοια σε όλα τα ζώδια αναλόγως του τομέα που θα επηρεάσει.

Από την Άσπα Κούτρα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό