18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Απρίλιο του 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο μήνας ξεκινά με ανάμεικτα συναισθήματα. Η απομόνωση και οι περιορισμοί, μας έχουν βάλει σε διαδικασία πολλών αναθεωρήσεων σε κάποια σημαντικά πράγματα της ζωής μας, που είτε έχουν ανατραπεί, είτε αλλάξαν οι προτεραιότητές μας.

Ο έρωτας όμως κινητήριος δύναμη της ψυχής, παραμένει μέσα μας σαν απωθημένο κι αν για οποιοδήποτε λόγο υπάρχει κάποιος άνθρωπος που θα θέλαμε μα δεν τον έχουμε δίπλα μας, ας δούμε ανάλογα με το ζώδιό μας, τι προοπτικές υπάρχουν στο να τον κατακτήσουμε εκ νέου.

Έτσι λοιπόν αν είσαι:

Κριέ, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Κριό, υπάρχει κυρίως αν αποφασίσεις να είσαι εσύ που θα ρίξεις πρώτα νερό στο κρασί σου.  Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, θα αισθάνεται τεταμένη την ατμόσφαιρα γύρω του, οπότε να του φερθείς με το κίνητρο της συμπαράστασης. Αν η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, θέλει να γευτεί εκ νέου τον έρωτα, οπότε βρες τον τρόπο να επικοινωνήσεις έξυπνα μαζί του. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, δείξε του πόση ανάγκη έχεις την παρουσία του στη ζωή σου και ότι θέλεις να το στηρίξεις. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, ίσως να τον δεις να σου φέρεται με υπεροψία. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, θέλει να ερωτευτεί ξανά για να βγει από τα προσωπικά του αδιέξοδα. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, υπάρχει το ενδεχόμενο να ζωντάνεψες στη μνήμη του. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, μνήμες παλιές από τη σχέση σας, ίσως του αναγεννήσουν τη θέληση να τα βρείτε πάλι.  Ο Τοξότης σου, στην ανάγκη του να ξεφύγει από την καταπιεστική καθημερινότητα, ίσως να ψάχνεται για μια ελεύθερη χωρίς άλλες δεσμεύσεις σχέση. Με τον Αιγόκερω, μια δυσκολία στη συνεννόηση θα εξακολουθήσει να υπάρχει μεταξύ σας. Με τον Υδροχόο, χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη, άρα μπορείς να του τη δώσεις. Και τέλος με τον Ιχθύ, πες του πόση ανάγκη νιώθεις να τον αισθάνεσαι δίπλα σου.

Ταύρε, η πιθανότητα να τα βρεις με ένα Κριό, θα σε δυσκολέψει γιατί την εποχή αυτή είναι νευρικός με όσα συμβαίνουν γύρω του και μέσα του.  Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, η  πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Ταύρο, μπορεί να επιτευχθεί, μόνο εάν εσύ δείξεις πιο υποχωρητικός. Αν η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, είναι στη φάση να ψάχνεται ερωτικά, αλλά από σένα θέλει πιο ελεύθερο προφίλ. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, μετά την πρώτη εβδομάδα του μήνα, θα ψάχνει απεγνωσμένα για συναισθηματική σιγουριά. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, αντιμετώπισέ τον με εξωστρέφεια και επαναστατική διάθεση. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, εκμεταλλεύσου επικοινωνιακά το διάστημα από 1η μέχρι 15 Απριλίου. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, θα σε δυσκολέψει γιατί έχει θέματα με το σπίτι και την οικογένεια. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, ή τώρα ή ποτέ, που σημαίνει κάνε άμεσα το πρώτο επικοινωνιακό βήμα.  Ο Τοξότης σου, μάταια θα ψάχνεις τη σταθερότητα μαζί του αυτό τον καιρό. Με τον Αιγόκερω, ναι τώρα μπορεί να ανακινηθούν μέσα του παλιά αισθήματα για σένα. Με τον Υδροχόο, θα αισθανθείς ότι κλείνεται περισσότερο στον εαυτό του και δε δίνεται. Και τέλος με τον Ιχθύ, με ένα έξυπνο μήνυμα ή μια επικοινωνία μέσω του διαδικτύου, θα του τραβήξεις την προσοχή, αρκεί να φανείς πιο ήρεμος μαζί του από όσο συνήθιζες παλαιότερα.

Δίδυμε, η πιθανότητα να τα βρεις με ένα Κριό, είναι εξαιρετικές αρκεί να αποφύγεις τις ημέρες της πρώτης εβδομάδας του μήνα. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, μπορεί να εκπλαγείς από την επαναστατική συμπεριφορά του και σίγουρα θα ανταποκριθεί στις προκλήσεις σου.  Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Δίδυμο, ίσως να είναι εφικτή γιατί επικοινωνιακά θα ταιριάζουν πολύ τα μυαλά σας αυτό το διάστημα. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, τώρα αισθάνεται περισσότερο ευαίσθητος γενικότερα, εκμεταλλεύσου το. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, ίσως ο ναρκισσισμός του να σε απογοητεύσει τελικά. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, μετά τις πέντε πρώτες ημέρες του μήνα, βάλε ένα γνωστό σου να του μιλήσει για σένα. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, νιώθει αρκετά ανασφαλής να δοκιμάσει εκ νέου την ερωτική του τύχη με σένα. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, μπορεί να τα βρείτε μέσα στον Απρίλιο αλλά δε θα έχει διάρκεια. Ο Τοξότης σου, είναι ότι πρέπει η περίοδος αυτή να τα βρείτε, πάρε την πρωτοβουλία και επικοινώνησε μαζί του. Με τον Αιγόκερω, ίσως να προσπαθήσει να γίνει χειριστικός απέναντί σου. Με τον Υδροχόο, τώρα περνάει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και θα δυσκολευτείς. Και τέλος με τον Ιχθύ, ίσως το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα να είναι ιδανικό στο να του στείλεις το μήνυμα.

Καρκίνε, η πιθανότητα να τα βρεις με ένα Κριό, υπάρχει αλλά να ξέρεις ότι θα θελήσει να σου βάλει τους όρους του. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, ίσως τελικά η ζωηρή του διάθεση να τα αλλάξει όλα στη ζωή του να τον κάνει να σε θελήσει πίσω ως σταθερή συναισθηματική αξία. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Δίδυμο, είναι δυνατή αλλά δε θα έχει διάρκεια.  Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Καρκίνο, θα εξακολουθήσει να έχει αισθήματα για σένα αλλά δε θα σου δίνει σαφή απάντηση. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, βρες τον τρόπο να του δείξεις ότι δε μπορεί να σε θεωρεί άτομο δεδομένο στα γούστα του. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, ναι μπορείτε να είστε μαζί, αλλά εσύ θα κινήσεις αργά ή γρήγορα σε άλλα ερωτικά λημέρια. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, θα έχεις θέματα πίστης και απιστίας. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, συναισθηματικά είσαι η μόνη περίπτωση που μπορεί να τον καλύψει. Ο Τοξότης σου, δεν είναι από τα καλύτερα άτομα να ακουμπήσεις συναισθηματικά. Με τον Αιγόκερω, σε όλα “ναι” γιατί περνάτε ανάλογες φάσεις που θα υπάρξει κατανόηση μεταξύ σας. Με τον Υδροχόο, χρειάζεται πολλή δουλειά ο τύπος για να γίνει όπως τον θες. Και τέλος με τον Ιχθύ, δεν έχει αποφασίσει αν θα συνεχίσει μαζί σου αλλά ούτε θέλει να μην υπάρχεις στη ζωή του.

Λέοντα, η πιθανότητα να τα βρεις με ένα Κριό, μπορεί να φαντάζει ιδανική αλλά θα αρχίσει σύντομα να σε αμφισβητεί. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, μπορείς να του ανοιχτείς μετά τις επτά του μήνα. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Δίδυμο, δεν είναι αποθαρρυντική αλλά θα σε κουράσει η συναισθηματική του ασάφεια. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Καρκίνο, προσέγγισε τον με προστατευτικότητα. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Λέοντα, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια στο τα επανεκκινηθεί αυτή η σχέση και αυτό το μήνα. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, ίσως δεν υπάρξει ειλικρινής απέναντί σου τελικά. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, δε θα δυσκολευτείς να τον φέρεις στα νερά σου, αφού ψάχνει για μια σχέση που θα τον κάνει να νιώθει ότι τον ποθεί. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, θα κρατάει πάντα μυστικά από εσένα. Ο Τοξότης σου, ναι μπορείς να τον τραβήξεις πάνω σου, προσφέροντάς του υλικά και συναισθηματικά πράγματα. Με τον Αιγόκερω, μπορεί να συμβεί μια επανασύνδεση με την προοπτική ότι αυτός θα διαχειρίζεται τη σχέση σας. Με τον Υδροχόο, κι εδώ λέμε “ναι” αρκεί να θυμάσαι ότι θέματα ψυχολογικά του ρίχνουν τη λίμπιντο. Και τέλος με τον Ιχθύ, λέμε “ναι” στο σεξ, όχι σε μια μόνιμη σοβαρή σχέση.

Παρθένε, η πιθανότητα να τα βρεις με ένα Κριό, είναι πιθανή αλλά μόνο σε σεξουαλικό επίπεδο. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, θα δυσκολευτείς να αντιμετωπίσεις τις εμμονές του. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Δίδυμο, λέμε “ναι” γιατί είναι σε φάση να κρατάει κοντά του όποιον του δημιουργεί συναισθηματική ασφάλεια. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Καρκίνο, κι εδώ λέμε “ναι” αρκεί να τον πλησιάσεις αρχικά με φιλικό προφίλ. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Λέοντα, είναι λίγο περιορισμένη, γιατί την εποχή αυτή απασχολείτε με υποθέσεις που σχετίζονται με την επαγγελματική του ανάδειξη.  Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Παρθένο, υπάρχει γιατί θέλει να αισθανθεί εκ νέου κάτι ερωτικά δυνατό. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, ίσως να του τραβήξεις την προσοχή, στέλνοντάς του μηνύματα σαγήνης.  Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, τώρα βρίσκεται σε φάση να του φταίνε όλα, γι αυτό μην εμπλακείς προς το παρόν μαζί του.  Ο Τοξότης σου, αποζητά λιγότερες δεσμεύσεις στον ερωτικό τομέα, οπότε εάν κι εσύ είσαι στην ίδια διάθεση, μίλα του. Με τον Αιγόκερω, υπάρχουν οι προϋποθέσεις αλλά θα χρειαστείς υπομονή μαζί του. Με τον Υδροχόο, μόνο εάν σε ενδιαφέρει μία σχέση κυρίως συναισθηματική και λιγότερο σεξουαλική. Και τέλος με τον Ιχθύ, λέμε σε όλα “ναι” γιατί την περίοδο αυτή, μάλλον ερωτικά αποζητά τις διεξόδους εκείνες που στο παρελθόν του τις είχες εξασφαλίσει.

Ζυγέ, η πιθανότητα να τα βρεις με ένα Κριό, είναι πιθανή και δεν αποκλείεται στα μέσα του μήνα να επικοινωνήσει μαζί σου. ν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, ίσως δε βρεις το χρόνο που θα απαιτήσει να ασχοληθείς μαζί του. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Δίδυμο, “ναι” υπό αρκετές προϋποθέσεις, αφού δε θα σου ταΐσει το συναίσθημα. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Καρκίνο, θα απαιτήσει από σένα πίστη και σταθερότητα, ενώ θα σε περιμένει στη γωνία εάν του κάνεις κενά. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, μάλλον θα εισπράξεις υπεροπτική αδιαφορία και δεν το αξίζεις. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Παρθένο, θα σε δελεάσει με σεξουαλικά ταξίματα και υπονοούμενα αμφίβολης διάρκειας.  Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Ζυγό, είναι εφικτή αρκεί να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, θα χρειαστεί πολλή δουλειά και προσπάθεια για να τον πείσεις ότι την εννοείς την επανασύνδεση. Ο Τοξότης σου, μάλλον δεν είναι σε θέση να σε καλύψει συναισθηματικά. Με τον Αιγόκερω, θέματα αμοιβαίας πίστης θα παρεμβάλλονται συνεχώς μεταξύ σας. Με τον Υδροχόο, έχει πολλά θέματα να λύσει πρώτα με τον εαυτό του, χώρια που δεν ξέρει κι ίδιος τι θέλει. Και τέλος με τον Ιχθύ, με ένα μήνυμα γεμάτο συναίσθημα και την έκφραση της ανάγκης σου να παραμείνει δίπλα σου ίσως να κάμψουν τις αντιστάσεις του.

Σκορπιέ, η πιθανότητα να τα βρεις με ένα Κριό, δυνατές μνήμες, ίσως να τον ξεσηκώσουν και να θελήσει να επανεξετάσει μια πιθανή επανασύνδεση μαζί σου. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, λέμε σε όλα “ναι”, γιατί οι συνθήκες να σε θέλει παραπάνω από όσο ποτέ άλλοτε υπάρχουν. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Δίδυμο, δίνοντάς του την εντύπωση ότι μόνο στην αγκαλιά σου μπορεί να νιώσει δυνατά αισθήματα θα τον καταφέρεις. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Καρκίνο, πάτα στην ανάγκη του για μια μεγάλη και σίγουρη αγκαλιά, αρκεί να μην του φανείς χειριστικά. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Λέοντα, δεν μπορεί να σε καλύψει συναισθηματικά και είναι πολύ λίγος για σένα.  Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, ασφαλώς ο δρόμος είναι ανοιχτός, γιατί θέλει να αποδράσει μέσω του έρωτα. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, δε θα αντέξεις και πάλι το γεγονός ότι κατά διαστήματα θα κοιτάει έξω από το παράθυρο της σχέσης.  Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Σκορπιό, θα είναι υπέρμετρα δύσκολη αφού υπάρχουν ανάμεσά σας διαφορές στο πως τα βλέπετε τα πράγματα. Ο Τοξότης σου, θέλει εκπαίδευση για να παραμείνει πιστός και όχι μόνο με το σεξ. Με τον Αιγόκερω, λέμε “ναι” αρκεί να μη δείξει ο ένας στον άλλο χειριστικό προφίλ. Με τον Υδροχόο, αυτό το μήνα θα προκύπτουν εντάσεις μεταξύ σας γι αυτό διατήρησε μόνο προσεγγίσεις φιλικές. Και τέλος με τον Ιχθύ, η αναβίωση της παλιάς σας σχέσης, είναι δυνατή μετά τις πρώτες πέντε ημέρες του μήνα.

Τοξότη, η πιθανότητα να τα βρεις με ένα Κριό, ίσως να σου ζητήσει πράγματα που δε θα ήθελες να υποχωρήσεις και να του κάνεις το χατήρι. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, λέμε “ναι” αρκεί να είσαι αποφασισμένος να τον ξεκολλήσεις από όσα πιστεύει γενικότερα. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Δίδυμο, μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου αλλά ίσως απαιτήσει από σένα μεγαλύτερη σταθερότητα. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Καρκίνο, θα φέρει μνήμες άσχημων καταστάσεων που επηρέασαν συναισθηματικά και τους δύο. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Λέοντα, θα σου θυμίσει ότι πρέπει όχι μόνο να παίρνεις αλλά και να δίνεις στη σχέση και μάλλον θα αποθαρρυνθεί στο τέλος. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, δεν θα του είναι εύκολο να σε εμπιστευτεί λόγω κακού προηγούμενου. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, θα σου ζητήσει περισσότερο συναισθηματική κάλυψη από τη σεξουαλική. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Σκορπιό, δεν σε εμπιστεύεται και αυτό θα χρειαστεί να το κερδίσεις εκ νέου.  Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Τοξότη, θα ήταν επιπόλαιο να δοκιμάσεις εκ νέου μαζί του την ερωτική σου τύχη, πριν τα μέσα του μήνα. Με τον Αιγόκερω, οι διαφορές που έχουν προκύψει μεταξύ σας, μάλλον κάνουν το θέμα δύσκολο και τουλάχιστον να αποφύγεις το πρώτο μισό του μήνα στο να κάνεις την προσπάθειά σου. Με τον Υδροχόο, λέμε “ναι” με την προϋπόθεση να μην αρχίσει να σου βάζει όρους. Και τέλος με τον Ιχθύ, “ναι” γιατί μπορεί να τον κάνεις να ονειρευτεί εκ νέου.

Αιγόκερε, η πιθανότητα να τα βρεις με ένα Κριό, δύσκολα θα συνεννοηθείτε το διάστημα αυτό. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, επικοινώνησε μαζί του, κοινές μνήμες θα σας φέρουν κοντά. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Δίδυμο, μόνο εάν διατίθεται να αποδεχτεί κάποιους όρους και προϋποθέσεις που επιβάλλεται να του θέσεις. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Καρκίνο, δε μπορείς να φανταστείς, πόσο πολύ χρειάζεται τη σιγουριά σου. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Λέοντα, υπάρχει αλλά να ξέρεις ότι η υπεροψία του θα σου δημιουργήσει πάλι προβλήματα. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, κάνε το πρώτο βήμα γιατί η πιθανότητες να ανταποκριθεί είναι ισχυρές.  Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, δεν είναι εκείνος που θα σου δώσει πολλές εγγυήσεις για μία σταθερότητα ως προς το χαρακτήρα του απέναντί σου. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Σκορπιό, τα βλέπει τόσο διαφορετικά τα πράγματα από σένα που μάλλον είναι αποθαρρυντικό να προσπαθήσεις αυτό το μήνα να τα βρείτε μεταξύ σας. Ο Τοξότης σου, αρκετά απομυθοποιήθηκε στα μάτια σου, τι δεν καταλαβαίνεις;  Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Αιγόκερω, φαντάζει παραπάνω από σίγουρη, αρκεί να του δώσεις το περιθώριο να εκφραστεί ελεύθερα.  Με τον Υδροχόο, θέλεις να ακούσεις και άλλα ψέμματα να λέει; Και τέλος με τον Ιχθύ, με ρομαντική χροιά είναι δύσκολο να αντισταθεί στο πρώτο κιόλας μήνυμα που θα του στείλεις.

Υδροχόε, η πιθανότητα να τα βρεις με ένα Κριό, είναι στο να ανιχνεύσεις εάν υπάρχει άλλος άνθρωπος στη ζωή του. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, ίσως γοητευτεί από την επαναστατική σου διάθεση μετά τα μέσα του μήνα. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Δίδυμο, “ναι” αλλά μετά τις πρώτες πέντε ημέρες του μήνα. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Καρκίνο, θα δυσκολευτεί να εμπιστευτεί εκ νέου τις προθέσεις σου. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν  Λέοντα, αρκεί να βρεις τον τρόπο να υπάρχεις καθημερινά στο πρόγραμμά του. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, δε θα δυσκολευτείς να φανείς στα μάτια του ερωτική απόδραση, την ψάχνει. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, κανένας από τους δύο δεν μπορεί να εξασφαλίσει την αίσθηση της συναισθηματικής σταθερότητας. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Σκορπιό, προσπάθησε μετά το δεύτερο μισό του μήνα να του στείλεις το μήνυμα. Ο Τοξότης σου, μπορεί να μοιάζετε στα μυαλά, αλλά δε θα σου προσφέρει καμία σταθερότητα. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Αιγόκερω, μνήμες από το παρελθόν και υπενθυμίσεις ίσως να κάμψουν τις αντιστάσεις του.  Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Υδροχόο, είναι αρκετές, αφού συναισθηματικά περνάτε κοινά στάδια τώρα. Και τέλος με τον Ιχθύ, βγάλε από μέσα σου ένα περισσότερο ενισχυμένο ρομαντικό προφίλ και σίγουρα δε θα αργήσει να ανταποκριθεί.

Ιχθύ, η πιθανότητα να τα βρεις με ένα Κριό, είναι ελάχιστη αφού το διάστημα αυτό κάποιους διώχνει από τη ζωή του. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, θα σε κουράσει η αμφίθυμη συμπεριφορά του προς το παρόν. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Δίδυμο, “ναι” αρκεί να του προτείνεις πράγματα που δεν έχει συνηθίσει να ακούει από σένα.  Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Καρκίνο, υπάρχει αλλά δε σε εμπιστεύεται όπως παλιά και θα σου πάρει χρόνο. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν  Λέοντα, υπάρχει αρκεί να του θυμίσεις τις στιγμές που ζήσατε κάποτε μαζί, μετά το πρώτο μισό του μήνα. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, σε όλα “ναι” γιατί σε αυτή τη φάση θέλει να ερωτευτεί και φαντάζεις το ιδανικότερο ταίρι. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, αργά ή γρήγορα, ένας από τους δύο θα απιστήσει. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Σκορπιό, στην αρχή θα θελήσει να σε εμπιστευτεί αλλά μετά θα σου φερθεί χειριστικά. Ο Τοξότης σου, στείλε του μήνυμα γεμάτο όνειρα, τάισε τις προσδοκίες του ακόμα κι αν δεν τις πιστεύεις. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Αιγόκερω, αναλόγως με το πόσο νερό έχει στο προσωπικό του ωροσκόπιο. Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Υδροχόο, με τα ψυχολογικά που έχει θα σε δει σα σανίδα σωτηρίας.  Η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Ιχθύ, υπάρχει αλλά σύντομα θα φανούν εκ νέου οι διαφορές σας σε πολλά επίπεδα.

Από την Μελίνα Φώφη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό