20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ποια Ζώδια Ευνοούνται και Ποια Δυσκολεύονται στις 22 Σεπτεμβρίου με την Ενέργεια της Κάρτας When I Think I’ve Surrendered I Surrender More

Ειδήσεις Ελλάδα

Η κάρτα από τη σειρά “The Universe Has Your Back” που αντιστοιχεί στις ενέργειες της 22ης Σεπτεμβρίου είναι η εξής:

“When I think I’ve surrendered, I surrender more.”
Πώς θα μας επηρεάσει στις 22 Σεπτεμβρίου:

Αυτή η κάρτα αντικατοπτρίζει τις ισχυρές πλανητικές ενέργειες της ημέρας, ειδικά τις όψεις της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, που φέρνουν ξαφνικές αλλαγές και μεταμόρφωση. Μας καλεί να αποδεχτούμε πλήρως ό,τι δεν μπορούμε να ελέγξουμε και να παραδοθούμε στη ροή του σύμπαντος, ακόμα κι όταν πιστεύουμε ότι έχουμε ήδη κάνει αρκετή εσωτερική δουλειά.

Η επιρροή της κάρτας ενθαρρύνει να μην αντιστεκόμαστε στις αλλαγές και να παραδώσουμε κάθε αίσθηση ελέγχου. Είναι μια μέρα που το σύμπαν μας ζητά να αφεθούμε, να εμπιστευτούμε την πορεία μας και να επιτρέψουμε στις αλλαγές να μας οδηγήσουν εκεί που πραγματικά πρέπει να είμαστε.

Αντί να προσπαθούμε να ελέγξουμε τα πάντα, η κάρτα αυτή μας καλεί να ενισχύσουμε την πίστη μας στο σύμπαν και να δεχτούμε τη σοφία του, γνωρίζοντας ότι κάθε αλλαγή έχει έναν ανώτερο σκοπό.

Η κάρτα “When I think I’ve surrendered, I surrender more” από τη σειρά “The Universe Has Your Back” ενισχύει την παράδοση στη ροή του σύμπαντος και την αποδοχή των αλλαγών. Αυτή η ενέργεια ταιριάζει με τα ζώδια που είναι πιο ευέλικτα και ανοιχτά σε μεταμορφωτικές εμπειρίες, ενώ μπορεί να προκαλέσει προκλήσεις σε ζώδια που αναζητούν σταθερότητα ή ελέγχουν τις καταστάσεις γύρω τους.

Ζώδια που ευνοούνται:

Ιχθύες – Οι Ιχθύες έχουν φυσική τάση να παραδίδονται στη ροή και να εμπιστεύονται το σύμπαν. Η κάρτα αυτή ενισχύει την πνευματική τους σύνδεση και την ικανότητά τους να αφήνονται.
Σκορπιός – Ο Σκορπιός, ζώδιο της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης, αν και ισχυρό, μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή την ενέργεια για να επιτρέψει τις βαθιές αλλαγές χωρίς φόβο.
Τοξότης – Ο Τοξότης αγαπά την ελευθερία και την εξερεύνηση. Η ενέργεια της κάρτας τον βοηθά να αγκαλιάσει νέες εμπειρίες χωρίς να προσκολλάται στο παρελθόν ή στον έλεγχο.
Υδροχόος – Η καινοτόμα και ανεξάρτητη φύση του Υδροχόου ευνοείται από την κάρτα, καθώς τον ενθαρρύνει να αφεθεί σε νέες ιδέες και προοπτικές χωρίς να φοβάται την αλλαγή.

Ζώδια που μπορεί να δυσκολευτούν:

Ταύρος – Ο Ταύρος αναζητά σταθερότητα και δυσκολεύεται με τις ξαφνικές αλλαγές. Η κάρτα αυτή μπορεί να του προκαλέσει άγχος, καθώς η παράδοση δεν είναι φυσική για τον Ταύρο που προτιμά τον έλεγχο και τη σταθερότητα.
Λέων – Ο Λέων έχει μια έντονη ανάγκη για έλεγχο και δημιουργία των συνθηκών γύρω του. Η ιδέα της παράδοσης μπορεί να τον δυσκολέψει, καθώς θέλει να αισθάνεται ισχυρός και κυρίαρχος στη ζωή του.
Παρθένος – Η Παρθένος έχει μια έντονη ανάγκη για τάξη και έλεγχο. Το να παραδοθεί πλήρως στη ροή χωρίς να ελέγχει λεπτομερώς κάθε κατάσταση μπορεί να είναι πρόκληση.
Αιγόκερως – Ο Αιγόκερως τείνει να εργάζεται σκληρά και να βασίζεται στην πειθαρχία του για να πετύχει. Η παράδοση και η εμπιστοσύνη στο σύμπαν μπορεί να τον κάνουν να νιώσει ότι χάνει τον έλεγχο της πορείας του.

Αυτή η κάρτα ενθαρρύνει όλα τα ζώδια να αφεθούν στη ροή, αλλά κάποια θα βρουν πιο εύκολο να παραδοθούν στις αλλαγές, ενώ άλλα μπορεί να χρειαστούν περισσότερη εσωτερική δουλειά για να αγκαλιάσουν αυτή την ενέργεια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό