17.8 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Ποια Ζώδια Ευνοούνται και Ποια Δοκιμάζονται στις 2 Οκτωβρίου: Η Κάρτα Δικαιοσύνης και οι Αστρολογικές Επιρροές

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Ημερήσιες Προβλέψεις > Ποια Ζώδια Ευνοούνται και Ποια Δοκιμάζονται στις 2 Οκτωβρίου: Η Κάρτα Δικαιοσύνης και οι Αστρολογικές Επιρροές

Ποια Ζώδια Ευνοούνται και Ποια Δοκιμάζονται στις 2 Οκτωβρίου: Η Κάρτα Δικαιοσύνης και οι Αστρολογικές Επιρροές

 

 

 Για την 2 Οκτωβρίου, η αστρολογική κάρτα Ταρώ που ταιριάζει  με τις πλανητικές όψεις της ημέρας είναι Η Δικαιοσύνη (Justice). Αυτή η κάρτα αντιστοιχεί στο ζώδιο του Ζυγού, το οποίο είναι το κεντρικό αστρολογικό στοιχείο της ημέρας λόγω της Νέας Σελήνης στον Ζυγό, καθώς και των συνόδων του Ήλιου, της Σελήνης και της Λίλιθ στον ίδιο αστερισμό.

Πώς θα μας επηρεάσει η κάρτα “Δικαιοσύνη”:

Ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις: Η Δικαιοσύνη ενθαρρύνει τη δίκαιη και αντικειμενική αντιμετώπιση των καταστάσεων. Οι όψεις στον Ζυγό φέρνουν έμφαση στην αρμονία και την εξισορρόπηση, ιδιαίτερα στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Είναι η κατάλληλη ημέρα για να αναζητήσεις ισορροπία και δικαιοσύνη στις σχέσεις σου.
Ανάληψη ευθύνης: Η Δικαιοσύνη ζητά από εμάς να είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις και τις αποφάσεις μας. Οι όψεις της ημέρας προσφέρουν ευκαιρίες για αναγέννηση και νέες αρχές, αλλά μας υπενθυμίζουν ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να πράττουμε δίκαια.
Αντικειμενικότητα και λογική: Καθώς ο Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με τη Λίλιθ, ενισχύεται η ανάγκη για ειλικρινή και αντικειμενική επικοινωνία. Η Δικαιοσύνη υποδεικνύει ότι πρέπει να αναλύσουμε τα γεγονότα λογικά και να αποφύγουμε τις παρορμητικές αντιδράσεις.
Κάρμα και ισορροπία: Αυτή η κάρτα έχει επίσης καρμική διάσταση, και με την παρουσία του Βόρειου Δεσμού στο παιχνίδι, μπορεί να νιώσουμε πως οι πράξεις μας έχουν συνέπειες. Η ημέρα ενθαρρύνει την προσοχή στη διατήρηση της ισορροπίας στις επιλογές μας.

Γενικά, η Δικαιοσύνη μάς καλεί να αναζητήσουμε αρμονία, ισορροπία και δικαιοσύνη σε όλες τις πτυχές της ζωής μας, υποστηρίζοντας τις αποφάσεις που βασίζονται σε λογική και δικαιοσύνη.

Η κάρτα της Δικαιοσύνης που αντιστοιχεί στον Ζυγό φέρνει θετικές και αρμονικές επιρροές, αλλά ορισμένα ζώδια θα επηρεαστούν πιο έντονα, είτε θετικά είτε λιγότερο θετικά, με βάση τις όψεις και τη γενικότερη αστρολογική ενέργεια της ημέρας.

Ζώδια που θα επηρεαστούν θετικά:

Ζυγός: Το ζώδιο που συνδέεται άμεσα με την κάρτα της Δικαιοσύνης θα ευνοηθεί απόλυτα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει ευκαιρίες για νέες αρχές στις σχέσεις και στην προσωπική σου ισορροπία. Θα νιώσεις την ανάγκη να φέρεις αρμονία στη ζωή σου, και οι καταστάσεις θα είναι πιο εύκολο να εξελιχθούν με δίκαιο και ισορροπημένο τρόπο.
Υδροχόος: Η ενέργεια της Δικαιοσύνης υποστηρίζει την ανάγκη σου για ισότητα και δικαιοσύνη. Με τις όψεις στον Ζυγό, που είναι ζώδιο του αέρα όπως και ο Υδροχόος, θα μπορέσεις να επωφεληθείς από τις διπλωματικές λύσεις και τις ευκαιρίες για νέες αρχές σε διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.
Δίδυμοι: Ως ζώδιο του αέρα, οι θετικές όψεις στον Ζυγό θα σου φέρουν ισορροπία και αρμονία στην επικοινωνία. Θα είναι πιο εύκολο να εκφράσεις τις ιδέες σου και να λύσεις προβλήματα με δίκαιο και λογικό τρόπο. Η λογική και η διαλλακτικότητα που προάγει η Δικαιοσύνη ευνοεί την επικοινωνιακή σου φύση.
Τοξότης: Ο Τοξότης θα ωφεληθεί από την ενέργεια της Δικαιοσύνης, καθώς η ημέρα ενθαρρύνει την αναζήτηση της αλήθειας και της δικαιοσύνης, χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στη φιλοσοφική σου φύση. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να φέρεις ισορροπία στις σχέσεις σου και να λάβεις αποφάσεις με βάση τη δικαιοσύνη και την ηθική.

Ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο θετικά:

Κριός: Ο Κριός, που είναι αντίθετο ζώδιο του Ζυγού, μπορεί να αισθανθεί πίεση από τις επιρροές της Δικαιοσύνης. Ενώ οι όψεις ενθαρρύνουν την ισορροπία και τη διπλωματία, η παρορμητική και δυναμική σου φύση μπορεί να νιώσει περιορισμένη από την ανάγκη για συμβιβασμούς. Ωστόσο, αν μάθεις να επιβραδύνεις και να ζυγίσεις τις επιλογές σου, μπορείς να βγεις κερδισμένος.
Καρκίνος: Η κάρτα της Δικαιοσύνης ενθαρρύνει την αντικειμενικότητα και την ισορροπία, πράγμα που μπορεί να φανεί δύσκολο για τον Καρκίνο, ο οποίος τείνει να βασίζεται περισσότερο στα συναισθήματα. Οι καταστάσεις μπορεί να απαιτήσουν να αφήσεις στην άκρη την προσωπική σου ευαισθησία και να επικεντρωθείς στη λογική, κάτι που μπορεί να σε δυσκολέψει.
Αιγόκερως: Η ανάγκη για διπλωματία και συνεργασία μπορεί να έρθει σε σύγκρουση με την πιο αυστηρή και προσηλωμένη φύση του Αιγόκερου, που συχνά προτιμά να αναλαμβάνει την ευθύνη μόνος του. Η ενέργεια της Δικαιοσύνης ενθαρρύνει την ανοιχτή επικοινωνία και τη δικαιοσύνη, πράγματα που μπορεί να φέρουν προκλήσεις για το ζώδιό σου, αν δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις συμβιβασμούς.
Σκορπιός: Ο Σκορπιός μπορεί να νιώσει την ανάγκη να κρατήσει τον έλεγχο, αλλά η κάρτα της Δικαιοσύνης και οι όψεις της ημέρας ενθαρρύνουν την ισότητα και τη διαφάνεια. Αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις, καθώς η κάρτα απαιτεί αντικειμενικότητα και αμεροληψία, ενώ εσύ τείνεις να εμβαθύνεις και να αναζητάς κρυμμένες αλήθειες.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό