21.9 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Ποια Ζώδια Αγαπούν τη Δράση και την Περιπέτεια; Οι Πρωταγωνιστές του «Τζέρτζελου» στην Αστρολογία

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Αστρολογικά Άρθρα > Ποια Ζώδια Αγαπούν τη Δράση και την Περιπέτεια; Οι Πρωταγωνιστές του «Τζέρτζελου» στην Αστρολογία

Ποια Ζώδια Αγαπούν τη Δράση και την Περιπέτεια; Οι Πρωταγωνιστές του «Τζέρτζελου» στην Αστρολογία

 

Όλοι έχουμε στη ζωή μας εκείνους τους ανθρώπους που λατρεύουν την αναταραχή, την ένταση και την αδρεναλίνη. Είναι αυτοί που πάντα δημιουργούν ατμόσφαιρα, φέρνουν δράση και κάνουν τα πράγματα πιο ζωντανά και ενδιαφέροντα. Στην αστρολογία, κάποια ζώδια είναι γνωστά για την ενέργεια και τη διάθεσή τους να προκαλούν τζέρτζελο – δηλαδή να φέρνουν αναταραχή, να ξεσηκώνουν και να κρατούν τα πράγματα ζωντανά και δραστήρια. Ας δούμε ποια ζώδια είναι οι ειδικοί στο να κάνουν τη ζωή μια περιπέτεια γεμάτη ανατροπές και πώς το επιτυγχάνουν.

Ο Κριός είναι το απόλυτο ζώδιο του τζέρτζελου! Είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, και αυτό τον κάνει να έχει φυσική ορμή για δράση και περιπέτεια. Δεν αντέχει την πλήξη και ψάχνει συνεχώς ευκαιρίες να προκαλεί ένταση και να φέρνει ενέργεια στη ζωή του και των γύρω του. Ο Κριός δεν φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα φέρει αναστάτωση. Η ανυπομονησία του και η ανάγκη του να κινείται γρήγορα και να επιδιώκει τα πάντα με πάθος τον καθιστούν τον βασιλιά της έντασης.

Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για την ευελιξία και την προσαρμοστικότητά τους, αλλά και για τη λατρεία τους στο κοινωνικό τζέρτζελο. Είναι επικοινωνιακοί, περίεργοι και πάντα έτοιμοι να προκαλέσουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα αναταράξουν λίγο τα νερά. Οι Δίδυμοι λατρεύουν τη διαρκή κίνηση και τις αλλαγές, κάτι που μπορεί να φέρει εντάσεις και γρήγορες ανατροπές στις σχέσεις και το περιβάλλον τους. Το μυαλό τους είναι πάντα σε εγρήγορση, και αυτό τους κάνει να δημιουργούν διαρκώς τζέρτζελο, είτε πρόκειται για κοινωνικές αλληλεπιδράσεις είτε για γρήγορες αποφάσεις.

Ο Λέων λατρεύει το δράμα και τη θεατρικότητα, και αυτό τον καθιστά ιδανικό ζώδιο του τζέρτζελου. Επιδιώκει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής και όταν τα πράγματα είναι ήρεμα, δεν διστάζει να δημιουργήσει μια «σκηνή» για να διατηρήσει το ενδιαφέρον ζωντανό. Ο Λέων χρειάζεται τη δράση και τη ζωντάνια στη ζωή του για να νιώθει ότι ακτινοβολεί. Οι Λέοντες φέρνουν ένταση και πάθος στις αλληλεπιδράσεις τους, και δεν φοβούνται να ξεσηκώσουν τον περίγυρό τους, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να ανατρέψουν τη ροή της καθημερινότητας.

Ο Τοξότης είναι περιπετειώδης και ανήσυχος από τη φύση του. Η ανάγκη του για περιπέτεια και νέες εμπειρίες τον κάνει να προκαλεί διαρκώς τζέρτζελο, είτε με τα λόγια του είτε με τις πράξεις του. Δεν του αρέσει η στασιμότητα και βαριέται εύκολα, οπότε ψάχνει συνεχώς τρόπους να ανανεώσει τη ζωή του με δράση και νέες εμπειρίες. Ο Τοξότης δεν θα διστάσει να προκαλέσει αναταραχή, είτε αυτό σημαίνει να οργανώσει μια απρόσμενη εκδρομή είτε να πει κάτι προκλητικό σε μια συζήτηση, για να διατηρήσει την ενέργεια και την περιέργεια ζωντανές.

Ο Υδροχόος λατρεύει να ξεχωρίζει και να προκαλεί με τις ιδέες και τις απόψεις του. Είναι το ζώδιο που θα φέρει τζέρτζελο όχι τόσο μέσω της δράσης, αλλά κυρίως μέσω της σκέψης και των απόψεών του. Του αρέσει να προχωρά ενάντια στο κατεστημένο και να προτείνει ριζοσπαστικές ιδέες που συχνά προκαλούν αναστάτωση στους γύρω του. Ο Υδροχόος λατρεύει να ανατρέπει τις κοινωνικές συμβάσεις και να φέρνει αλλαγές, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα δημιουργήσει σύγκρουση ή αναταραχή. Το μυαλό του Υδροχόου είναι πάντα σε αναζήτηση νέων ιδεών, και δεν φοβάται να τις προωθήσει, ακόμα κι αν προκαλέσει εντάσεις.

Ο Σκορπιός φέρνει τζέρτζελο με έναν πιο έντονο και μυστικιστικό τρόπο. Δεν του αρέσει η επιφανειακή δράση, αλλά όταν αποφασίσει να προκαλέσει αναταραχή, το κάνει με βάθος και πάθος. Ο Σκορπιός είναι συναισθηματικά έντονος και πολλές φορές δημιουργεί τζέρτζελο με τον τρόπο που διαχειρίζεται τις σχέσεις του και τις καταστάσεις γύρω του. Επιδιώκει να εξετάζει τις βαθιές αλήθειες και να ξεθάβει ό,τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια, κάτι που μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση, αλλά οδηγεί και σε μεταμορφωτικές εμπειρίες.

Το τζέρτζελο δεν είναι για όλους, αλλά κάποια ζώδια το ζουν στο έπακρο! Ο Κριός, ο Δίδυμος, ο Λέων, ο Τοξότης, ο Υδροχόος και ο Σκορπιός είναι ζώδια που φέρνουν ένταση, δράση και αναταραχή στη ζωή τους και στη ζωή των γύρω τους. Για αυτά τα ζώδια, η ζωή χωρίς δράση και περιπέτεια είναι απλώς βαρετή. Από την άλλη, ζώδια όπως ο Ταύρος, ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως προτιμούν την ηρεμία και τη σταθερότητα, επιλέγοντας να αποφεύγουν την ένταση και τις ανατροπές.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό