22.7 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ποια είναι η κορυφαία έδρα στην Euroleague – ΟΑΚΑ και ΣΕΦ, τι διαλέγει ο Φαμπιέν Κοζέρ [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η νέα… Ιθάκη του Φαμπιέν Κοζέρ βρέθηκε στη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο και ένα από τα βίντεο-trend που ανατέθηκε από τη νέα του ομάδα ήταν να επιλέξει την πιο «καυτή» έδρα στην Euroleague. Μάλιστα, μέσα σε αυτές ήταν και το ΟΑΚΑ, του Παναθηναϊκού AKTOR, αλλά και το Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», του Ολυμπιακού.

Ο 37χρονος Γάλλος έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στην έδρα των «ερυθρολεύκων» και του Ερυθρού Αστέρα, διαλέγοντας την δεύτερη, ενώ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και στην Παρτιζάν πήγε με το «τριφύλλι». Έτσι, διαμόρφωσε την τελική τετράδα, αφήνοντας πίσω του την σερβική έδρα του Ζέλικο Ομπράντιοβιτς, αλλά και τους Πειριαώτες.

Στο τέλος της ημέρας, κλίθηκε να διαλέξει ανάμεσα στο ΟΑΚΑ και στην «Stark Arena». Ο βετεράνος γκαρντ μπορεί να δυσκολέυτηκε, αλλά επέλεξε την έδρα του «τριφυλλιού» ως την πιο καυτή σε ολόκληρη την Euroleague.

Για την ιστορία, ο Παναθηναϊκός AKTOR είδε πριν λίγες ώρες να δημιουργείται ένταση με τον προπονητή του. Η επιστροφή του Εργκίν Αταμάν στα γνωστά λημέρια της Γαλατασαράι για το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR, κορυφώθηκε με την χειρονομία που έκανε προς τους φιλάθλους της τουρκικής ομάδας, προκαλώντας τον ενθουσιασμό και την αποθέωση από μεριάς τους.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης έκανε τη χειρονομία «3-1» υπενθυμίζοντας τόσο το νικηφόρο αποτέλεσμα στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι επί της Φενέρμπαχτσε, όσο και την παντοτινή συμπάθειά του στην «τσιμ μπομ». Παρόλα αυτά, το περιστατικό αυτό έφερε την αντίδραση του Γενικού Γραμματέα της Φενέρμπαχτσε κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για «απεχθή συμπεριφορά από πλευράς του ατόμου που είναι προπονητής της εθνικής Τουρκίας». Ωστόσο, ο Τούρκος προπονητής προχώρησε σε απολογία μέσω των social media.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό