27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ποια είναι η επιθυμία του Σλοτ για τον Τσιμίκα στην Λίβερπουλ []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Άρνε Σλοτ φαίνεται να ακολουθεί πιστά τις σκέψεις του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός άλλοτε προπονητής της Λίβερπουλ αποχώρησε από το βρετανικό κλαμπ, αφήνοντας πίσω του σπουδαίες σελίδες στην ιστορία της ομάδας και ανυπολόγιστη στεναχώρια.

Ωστόσο, ο νέος τεχνικός των «Ρεντς» φαίνεται να δίνει τον ίδιο ρόλο στον Κώστα Τσιμίκα, με αυτό που είχε επί της εποχής του Κλοπ. Δηλαδή, ο Έλληνας κρατάει να ηνία του δεύτερου αριστερού αμυντικού, πίσω από τον Άντριου Ρόμπερτσον. Αυτό σημαίνει πως θα συνεχίζει να είναι κάτοικος Αγγλίας.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ έφυγε από το λιμάνι του Ολυμπιακού για να πάει σε εκείνο του Μέρσεϊσαϊντ το καλοκαίρι του 2020, όταν εκείνος ήταν 24 ετών. Η Λίβερπουλ δαπάνησε περίπου 13 εκατομμύρια ευρώ για τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος ήταν μία από τις συμπάθειες του Γιούργκεν Κλοπ. Ο κόσμος της ομάδας τον αγάπησε και του έβγαλε ως παρατσούκλι το «Greek Scouser», δημιουργώντας παράλληλα ένα τραγουδάκι στο ρυθμό του διαχρονικού τραγουδιού «A Man After Midnight», των ΑΒΒΑ. Αυτό το έκαναν για να μπορούν να τον εμψυχώνουν από την κερκίδα με το εν λόγω σύνθημα.

Τα δημοσιεύματα στην Αγγλία κάνουν λόγο για την πέμπτη συνεχόμενη χρονιά του Έλληνα με την κόκκινη φανέλα, παρά την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ από τον σύλλογο. Ο Άρεν Σλοτ βασίζεται σε εκείνον και τον Άντριου Ρόμπερτσον και δεν επιθυμεί να τους αλλάξει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό