13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ποιά είναι η εταιρεία με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Ίντερνετ;

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αναζήτηση αυτοκινήτου μέσω Διαδικτύου είναι πλέον μία καθημερινότητα και έτσι υπάρχει και η ανάλογη κατάταξη με τις εταιρίες που αναζητήθηκαν περισσότερο από την Google.
Στην πρώτη θέση για άλλη μια φορά ήταν η Τoyota με τις περισσότερες αναζητήσεις σε όλο τον κόσμο ανάμεσα σε όλες τις εταιρίες. Στην πρώτη θέση ήταν επίσης το 2018 και το 2020.
Η Toyota ήταν στην πρώτη θέση σε 47 από τις 154 χώρες που υπάρχουν στοιχεία, και αντιστοιχεί στο 31% των συνολικών αναζητήσεων στην Google που σχετίζονται με τα αυτοκίνητα.

Η ΒΜW βρέθηκε στην δεύτερη θέση, έχοντας μια φορά βρεθεί στην πρώτη θέση, το 2019, όταν είχε πρωταγωνιστήσει σε 118 χώρες.
Η Mercedes ήρθε για άλλη μια φορά τρίτη, χάρη κυρίως στα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα. Σε έξι χώρες ήταν πάνω από την ΒΜW και σε 19 χώρες πίσω από τον μεγαλύτερο Γερμανό ανταγωνιστή της.
Η Αudi βελτίωσε την παρουσία της ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση, όντας πρώτη εταιρία σε αναζητήσεις σε 11 χώρες.
Η Tesla που συμμετείχε για πρώτη φορά στην έρευνα φέτος δεν τα πήγε τόσο καλά όσο θα περίμενε κανείς, όντας πρώτη σε μόλις πέντε χώρες (μεταξύ αυτών την Κίνα) και μέσα στην τριάδα σε 24 χώρες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό