24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΟΕΕΤ: «Ντράπηκε και η ντροπή»

Ειδήσεις Ελλάδα

http://poeet.grΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

24/11/2021

ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ!!!

Δεν ξέρουμε πως αλλιώς να περιγράψουμε την κατάσταση που βιώνουμε εμείς οι εργαζόμενοι του κλάδου Επισιτισμού – Τουρισμού.

Η Κυβέρνηση μας εγκατέλειψε κυριολεκτικά στο έλεος του θεού!!!

Μόλις εχθές πληροφορηθήκαμε πως το πρόγραμμα ΣΥΝ–ΕΡΓΑΣΙΑ του Οκτωβρίου θα πληρωθεί στους δικαιούχους 26 Νοεμβρίου, ναι καλά διαβάζετε 26 Νοεμβρίου.

Τα ένσημα από μονομερής αναστολές σύμβασης του 2020 παρόλο τις δεσμεύσεις του Υπουργείου Εργασίας για εμφάνισή τους στις 16 Νοεμβρίου, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ακόμα το πρόβλημα υφίσταται κανονικά, με αποτέλεσμα να εκπνέουν οι προθεσμίες για την αίτηση των επιδομάτων του ΟΑΕΔ.

Φυσικά για εμφάνιση των ενσήμων από μονομερής αναστολές του 2021 ούτε λόγος!

Το αποτέλεσμα όλης αυτής της αναλγησίας της Κυβέρνησης θα είναι, όσοι εργαζόμενοι είναι δικαιούχοι επιδομάτων να μην προλάβουν να τα πάρουν άμεσα και να κινδυνεύουν να κάνουν γιορτές χωρίς εισόδημα.

Παράλληλα εξακολουθεί η Κυβέρνηση να αρνείται την οικονομική στήριξη στους εποχικά εργαζόμενους στην εστίαση, αλλά και σε αυτούς που θα έβγαιναν πρώτη φορά φέτος ταμείο ανεργίας, αφού εξακολουθεί να απαιτεί τουλάχιστον 85 περσινά ένσημα (;) την ώρα που πέρυσι δεν δούλεψε κανένας μας.

Η απαξίωση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ συνεχίζεται με την απίστευτη υποστελέχωση.

Χαρακτηριστικά σας αναφέρουμε πως οι αναρρωτικές άδειες των ξενοδοχοϋπαλλήλων πληρώνονται με 12μηνη καθυστέρηση από τις υπηρεσίες του πρώην ΤΑΞΥ αφού οι υπάλληλοι που μας εξυπηρετούσαν μετακινούνται σε άλλες υπηρεσίες.

Όσα λοιπόν ακουστούν στο σημερινό Συνέδριο για τον Τουρισμό περί αύξησης του κύκλου εργασιών του κλάδου μας, εμείς τα νοιώσαμε στο πετσί μας φέτος το καλοκαίρι.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ!!!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό