22.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πλούτωνας στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Πλούτωνας, όπως και όλοι οι αργοί πλανήτες όπως ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας, φέρνει τις ουσιαστικές αλλαγές στην ζωή μας, μας μεταμορφώνει, αφού πρώτα, μέσα από μια βαθιά και τις περισσότερες φορές, ιδιαίτερα ψυχοφθόρα διαδικασία, μας οδηγεί στα άκρα.

Καθόλου τυχαία, αφού στην σύγχρονη Αστρολογία θεωρείται ο πλανήτης των άκρων, κυβερνά τις μάζες και κάθε συλλογικό σώμα ( όπως τα κράτη, τις εταιρείες, τους οργανισμούς), επίσης συμβολίζει το υπέδαφος, τον πλούτο, το πετρέλαιο, την πυρηνική ενέργεια τον υπόκοσμο, το DNA, το κύτταρο και τις μεταλλάξεις. Ο Πλούτωνας, σε αντίθεση με τον Κρόνο που είναι πάντα με το δίκαιο, είναι πάντα με το μέρος των ισχυρών, χωρίς να κάνει διάκριση μεταξύ του χειρότερου και του καλύτερου. ΄

Η ιδιαιτερότητα , του μικρότερου αλλά τόσο σημαντικού για την ζωή μας πλανήτη, είναι ότι λόγο της τροχιάς του δεν μένει το ίδιο χρονικό διάστημα σε κάθε ζώδιο. Για παράδειγμα στον Αιγόκερω έμεινε 14 χρόνια, ενώ στον Υδροχόο θα μείνει σχεδόν 20 χρόνια.

Αυτό ήταν κάτι που παρατηρήσαμε πάρα πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια όπου κατά την διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Αιγόκερω, είδαμε πολλά πράγματα να αλλάζουν και να μετασχηματίζονται σε διάφορες χώρες και σε κέντρα εξουσίας. .

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που συμβολίζει τη ματιά στο μέλλον, την επιστήμη,  το διάστημα, αλλά και τις συλλογικότητες, τις κοινωνικές δράσεις, τις ιδεολογίες. Οπότε αυτό που πρέπει να περιμένουμε τα επόμενα 20 χρόνια είναι δούμε πολλές από τις ιδεολογίες που υπάρχουν μέχρι τώρα να καταρρέουν και να στην θέση τους να αναδύονται νέες, για να γίνει αυτό θα πρέπει κάποιες παλιές στην κυριολεξία να ισοπεδωθούν και αυτό δεν θα γίνει πάντα με τον πιο εύκολο τρόπο, αντίθετα μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι με έντονες κοινωνικές αντιδράσεις.

Επίσης, τα επόμενα χρόνια θα δούμε πολύ σημαντικές επιστημονικές ανακαλύψεις στον τομέα της γενετικής και της βιοτεχνολογίας, ενώ είναι σίγουρο ότι τα επόμενα χρόνια θα αρχίσουν να εφαρμόζονται εξατομικευμένες κυτταρικές θεραπείες. Ενώ θα έχουμε και σημαντικές ανακαλύψεις και εξελίξεις σε ότι αφορά το διάστημα.

Ο Πλούτωνας θα κάνει την 1η δοκιμαστική του είσοδο στο ζώδιο του Υδροχόου στις 23/03/2023 στις 14:23 μ.μ. και μέχρι την 01/05/ 2023 θα φτάσει στην 00ο 21΄ όπου θα μπει σε στάση, στις 03/05 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από την 00ο 21΄και στις 11/06 θα επιστρέψει ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του οι όψεις που θα σχηματίσει είναι:

Στις 03/04 ο Πλούτωνας θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ερμή (00ο 10’)
Στις 11/04 ο Πλούτωνας θα σχηματίσει όψη τριγώνου με την Αφροδίτη (00ο 15’)
Στις 20/04 ο Πλούτωνας θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ήλιο (00ο 20’)
Στις 18/05 ο ανάδρομος Πλούτωνας θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία (00ο 18’)
Στις 21/05 ο ανάδρομος Πλούτωνας θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Άρη (00ο 16΄)
Στις 21/05 ο ανάδρομος Πλούτωνας θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ήλιο (00ο 16’)
Στις 05/06 ο ανάδρομος Πλούτωνας θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη (00ο 06’).
Επίσης , η παρουσία του στο ζώδιο του Υδροχόου αυτούς τους 3 μήνες θα ενεργοποιήσει ουσιαστικά τον συνοδικό κύκλο Δία – Κρόνου που πραγματοποιήθηκε στην 00ο 18’ του Υδροχόου τον Δεκέμβριο του 2019.

Ουσιαστικά αυτό το τρίμηνο θα επηρεαστούν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες έως την 00ο 21’ τα οποία θα μπουν στην διαδικασία της βαθιάς αλλαγής σε όλους τους τομείς της ζωής τους, η οποία δεν θα είναι πολύ εύκολη καθώς θα έρθουν αρκετές φορές αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανασφάλειες τους, ωστόσο στο τέλος θα είναι μεταμορφωτικοί και θα γίνουν ακόμα πιο δυνατοί.

Ενώ για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) μια δύσκολη 14ετία έφτασε στο τέλος της.

Από την άλλη πλευρά, οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) θα έχουν πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα τους, αλλά και στις εργασιακές τους σχέσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό