24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Πλησιάζει το… μπαμ: Μια ανάσα μακριά από τον Ολυμπιακό ο Γουίλιαν

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολύ κοντά στον Γουίλαν βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες έχουν βρει  όπως φαίνεται την «χρυσή τομή» με τον 36χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, και μοιάζει αρκετά πιθανή η μετακίνησή του στο λιμάνι. Ο Γουίλιαν είναι free agent, και ο Ολυμπιακός ασχολείται με την περίπτωσή του εδώ και αρκετό καιρό, με την τωρινή κατάσταση να μοιάζε πιο κοντά από ποτέ για ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο πολύπειρος Βραζιλιάνος ο οποίος έχει μια μακρά πορεία στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα και στις κορυφαίες ομάδες. Έχει αγωνιστεί στην Τσέλσι μετρώντας 339 παιχνίδια με 63 γκολ, ενώ είχε μια αξιόλογη παρουσία τόσο στην Άρσεναλ αλλά όσο και στην Φούλαμ με την οποία το συμβόλαιό του έκπνευσε το καλοκαίρι φορώντας την φανέλα της σε 37 παιχνίδια ενώ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα σε 5 από αυτά.

Οι Πειραιώτες πιέζουν πολύ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή με τον παίκτη να κάνει δεύτερες σκέψεις για το Ελληνικό πρωτάθλημα και όπως φαίνεται αυτό είναι και το «αγκάθι» της μη τελικής συμφωνίας. Ο 36χρονος μιλώντας στο BBC πάντως είχε πει πώς «εξετάζω ορισμένες επιλογές. Σκέφτομαι τις πιθανότητες και τις επιλογές μου από Ευρώπη, Αγγλία, Σαουδική Αραβία, Κατάρ και MLS. Η Βραζιλία δεν είναι επιλογή για μένα.

Ήδη έχω κάποιες προτάσεις και είναι ένα σημείο – κλειδί το τώρα και το να αποφασίσω για την επόμενη πρόκλησή μου. Πιστεύω πώς έχω ακόμα 3 με 4 χρόνια ποδοσφαίρου. Νιώθω πολύ καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης και δεν είχα κανένα πρόβλημα στη Φούλαμ. Δουλεύω στο γυμναστήριο για να είμαι σε καλή κατάσταση. Είναι διαφορετικό από μία προπόνηση αλλά κάνω ότι μπορώ για να είμαι σε καλή κατάσταση για την επόμενη ομάδα μου.

Ίσως να μπορώ να παίζω μέχρι τα 40 μου. Έχω μεγάλο κίνητρο για να συνεχίσω σε υψηλό επίπεδο και θεωρώ πώς το επίπεδό μου από πλευράς φυσικής κατάστασης αλλά και πνευματικά είναι εξαιρετικό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό