20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πληρωμή σε 3 άτοκες δόσεις και στα φυσικά καταστήματα Public

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Klarna λανσάρει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά την υπηρεσία και εντός καταστημάτων του δικτύου Public, το μεγαλύτερο εταιρικό οικοσύστημα στον χώρο του Omnichannel Retail σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Klarna ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2022, προσφέροντας την υπηρεσία «Πληρωμή σε 3 άτοκες δόσεις» (Pay in 3) σε συνεργάτες λιανικής. Η ευέλικτη επιλογή πληρωμής επιτρέπει στους καταναλωτές να κατανείμουν τις αγορές τους σε τρεις άτοκες δόσεις που καταβάλλονται μηνιαίως εντός της περιόδου των 3 μηνών από τη στιγμή της αγοράς, ακόμα και με τη χρεωστική τους κάρτα.

Η επέκταση της χρήσης της Klarna σε φυσικά καταστήματα θα προσφέρει στους καταναλωτές μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία όταν ψωνίζουν στα 54 καταστήματα του δικτύου Public σε όλη την Ελλάδα. Αυτή η πρωτοβουλία βασίζεται στην μέχρι τώρα επιτυχία της Klarna στην ελληνική αγορά, όπου έχει σημειώσει μεγάλη ζήτηση για την online χρήση της “Pay in 3” υπηρεσίας της, προσελκύοντας πάνω από 70.000 καταναλωτές.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η Klarna έχει λανσάρει δυνατότητες πληρωμών εντός καταστημάτων σε περισσότερα από 79.000 καταστήματα σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, καλύπτοντας τις ανάγκες των διαφόρων εμπόρων λιανικής. Στην Ελλάδα, όπου πάνω από το 70% των καταναλωτών εξακολουθούν να ψωνίζουν σε καταστήματα και οι πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου στα καταστήματα αναμένεται να φτάσουν τα 335 εκατομμύρια δολάρια έως το τέλος του 2023, η λύση της Klarna στο κατάστημα θα επιτρέψει στους πελάτες των Public να πληρώνουν χρησιμοποιώντας τα smartphones τους σαρώνοντας έναν κωδικό QR και παρέχοντάς τους έναν απρόσκοπτο και βολικό τρόπο πληρωμής “Public Now Pay Later” για τις αγορές τους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που πλέον προσφέρουμε τη δυνατότητα πληρωμών εντός καταστήματος στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Public Group», δήλωσε ο Ηλίας Πίτσαβος, Επικεφαλής της Klarna στην Ελλάδα. «Οι αγορές εντός καταστήματος παραμένουν ζωτικό μέρος της εμπειρίας λιανικής για πολλούς καταναλωτές και χαιρόμαστε που παρέχουμε τις ίδιες ευέλικτες και βολικές επιλογές πληρωμής που περιμένουν από την Klarna όταν πραγματοποιούν αγορές μέσω Διαδικτύου».

Ο Νίκος Βαρβαδούκας, VP Brand, Customer & Omnichannel του Public Group, δήλωσε: 

Μετά τους πρώτους 6 μήνες της ισχυρής μας συνεργασίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την Klarna για να προσφέρουμε τώρα την ευέλικτη δυνατότητα πληρωμών σε 3 άτοκες δόσεις, ακόμα και με τη χρεωστική κάρτα, εντός καταστήματος στους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι αυτό θα ενισχύσει περαιτέρω την εμπειρία των πελατών μας καθώς τους παρέχουμε την ευελιξία και ευκολία πληρωμών που αναζητούν τώρα και στα φυσικά καταστήματα.

Η δυνατότητα πληρωμών εντός καταστήματος της Klarna θα επιτρέψει στους πελάτες των Public να πληρώνουν για τις αγορές τους σε τρεις άτοκες δόσεις, ακόμα και με τη χρεωστική τους για αγορές αξίας από 35 έως 1000 ευρώ, χρησιμοποιώντας την ίδια εύκολη και απρόσκοπτη διαδικασία όπως πραγματοποιούν και στο διαδίκτυο. Οι πελάτες απλώς σαρώνουν τον κωδικό QR στο ταμείο και η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω της εφαρμογής Klarna. Αυτή η νέα υπηρεσία ευθυγραμμίζεται με την αποστολή της Klarna να παρέχει στους πελάτες μια εύκολη, βολική και ευέλικτη εμπειρία αγορών, ανεξάρτητα από το αν κάνουν αγορές στο διαδίκτυο ή στο κατάστημα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό