15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πληγωμένη η Εστουδιάντες πιέζεται ο άσος

Ειδήσεις Ελλάδα

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Ατλέτικο Παραναένσε με την Εστουδιάντες για τα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Οι πρώτοι αγώνες για τα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες ολοκληρώνονται απόψε με την αναμέτρηση της Ατλέτικο Παραναένσε κόντρα στην Εστουδιάντες (05/08 03:30 Live από το SPORT24). Υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει πια ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και ότι σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο 90λεπτα ακολουθούν απευθείας πέναλτι και όχι πρώτα παράταση.

Ατλέτικο Παραναένσε – Εστουδιάντες: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Ατλέτικο προκρίθηκε στους “8” με δραματικό τρόπο επί της Λιμπερτάδ. Κέρδισε εντός έδρας 2-1 και στη ρεβάνς της Ασουνσιόν, στην Παραγουάη, ισοφάρισε σε 1-1 στο 90′, γλιτώνοντας παρά τρίχα τη διαδικασία των πέναλτι.

Γενικά, η ομάδα του Φελίπε Σκολάρι πραγματοποιεί μέχρι στιγμής μία θετική σεζόν, αφού βρίσκεται μέσα στην πρώτη τετράδα στο Μπραζιλεϊράο και στοχεύει να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στο Λιμπερταδόρες.

Από την άλλη, η Εστουδιάντες παραπαίει στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, έχοντας γνωρίσει πέντε ήττες στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές (1-2-5). Το Σάββατο με την Μπάνφιλντ, παρότι έπαιξε με την καλή της ενδεκάδα κόλλησε στο 0-0 και δεν μπόρεσε να φτιάξει λίγο την ψυχολογία της εν όψει Λιμπερταδόρες.

Επίσης, ο Σιελίνσκι έχει να διαχειριστεί σημαντικά προβλήματα απουσιών, καθώς είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο πρώτος σκόρερ Μποσέλι και νοκ άουτ ο έτερος βασικός στράικερ Ντίας. Επίσης, θα λείψει ο βασικότατος στόπερ Νογκέρα.

Η Εστουδιάντες ταξίδεψε στη Βραζιλία με στόχο να μην πάθει κάποια ανεπανόρθωτη ζημιά, ώστε να έχει ελπίδες εν όψει της ρεβάνς στη Λα Πλάτα. Υπενθυμίζεται, ότι στους “16” είχε πάρει ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας από τη Φορταλέζα και στον επαναληπτικό πέτυχε μία περιφανή νίκη με 3-0, εκμεταλλευόμενη βέβαια ότι οι Βραζιλιάνοι έμειναν με δέκα από το 22′.

Τώρα, το εμπόδιο είναι πολύ πιο υψηλό. Η Ατλέτικο είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα από τη Φορταλέζα. Έχει επίσης το καθοριστικό πλεονέκτημα του συνθετικού τερέν στην έδρα της και υπερέχει σαφώς σε αγωνιστική φόρμα. Όλα αυτά τα στοιχεία έχουν προφανώς αντίκτυπο στο σετ αποδόσεων, με τον άσο από τα αρχικά 2.20 να έχει πέσει κάτω από το 1.90 σε αρκετές εταιρίες. Υπάρχουν πάντως μπουκ που εξακολουθούν να τον προσφέρουν στο αποδεκτό 1.88-1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ατλέτικο Παραναένσε – Εστουδιάντες: 1 (απόδοση 1.90), 03:30

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό