28.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Πλεόν μπορείς να κάνεις Remix οποιοδήποτε public

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ομάδα ανάπτυξης του Instagram επεκτείνει τη λειτουργία Remix και επιτρέπει στους χρήστες να συνδυάζουν και να «αναμειγνύουν» όλα τα s της επιλογής τους, να απαντούν με σε , όπως και να τα επεξεργάζονται. Πλέον, η λειτουργία δεν διατίθεται μόνο για τα Reels. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το Remix this reel από το μενού για να απαντήσουν σε οποιοδήποτε .

Επιπλέον, προστίθενται νέα χαρακτηριστικά για τα live s. Οι χρήστες θα μπορούν να επισημάνουν στο προφίλ τους το επόμενο live τους, δίνοντας την ευκαιρία στους followers τους να θέσουν μία υπενθύμιση.

Η νέα δυνατότητα remix θυμίζει TikTok και η λειτουργία Duet είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία αυτού του αντιπάλου. Η επιλογή να αναμειγνύουν οποιοδήποτε δίνει στους χρήστες του Instagram μεγαλύτερη ποικιλία από s σε σχέση με το TikTok.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό