19 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Πλανητικές Όψεις 2 Οκτωβρίου: Μέρα Μετασχηματισμού, Συναισθηματικής Κάθαρσης και Νέων Αρχών

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις 2 Οκτωβρίου, έχουμε μια σειρά από ισχυρές και σημαντικές αστρολογικές όψεις που επηρεάζουν την ημέρα μας. Οι όψεις αυτές περιλαμβάνουν τριπλές πλανητικές συνδέσεις με τη Σελήνη, τον Πλούτωνα, τον Ερμή, τον Ήλιο και τη Λίλιθ, καθιστώντας τη μια ημέρα γεμάτη ένταση και μετασχηματισμούς. Ας δούμε αναλυτικά την κάθε όψη και τον τρόπο με τον οποίο μας επηρεάζει.

Σελήνη Τρίγωνο Πλούτωνα – 12:38 π.μ.

Η Σελήνη βρίσκεται στις 29° Παρθένου 39′ και σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 29° Αιγόκερω 39′ στις 12:38 π.μ. Το τρίγωνο αυτό αποτελεί μια βαθιά και ισχυρή συναισθηματική διέλευση. Ο Πλούτωνας συνδέεται με τη μεταμόρφωση, την κάθαρση και τις σκοτεινές πτυχές του εαυτού μας, ενώ η Σελήνη αντιπροσωπεύει το συναίσθημα και την εσωτερική μας κατάσταση. Το τρίγωνο είναι μια αρμονική όψη, που φέρνει την ευκαιρία για αναγέννηση σε συναισθηματικό επίπεδο. Αυτή είναι μια στιγμή που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε κρυμμένα συναισθήματα, να ανασυγκροτηθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά με δύναμη και αποφασιστικότητα.

Η συγκεκριμένη όψη φέρνει βαθιές συναισθηματικές συνειδητοποιήσεις και μας προσφέρει τη δυνατότητα να “αφήσουμε” ό,τι δεν εξυπηρετεί πλέον την ψυχική μας εξέλιξη. Είναι ιδανική στιγμή για να αντιμετωπίσουμε φόβους ή τραύματα του παρελθόντος και να προχωρήσουμε μπροστά πιο ελεύθεροι.

Ερμής Σύνοδος Λίλιθ – 07:32 π.μ.

Ο Ερμής στις 10° Ζυγού 30′ σχηματίζει σύνοδο με τη Λίλιθ (Μαύρη Σελήνη) στις 10° Ζυγού 30′ στις 07:32 π.μ. Αυτή η όψη δημιουργεί μια έντονη επικοινωνιακή ενέργεια, καθώς ο Ερμής αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, τη σκέψη και την ορθολογικότητα, ενώ η Λίλιθ φέρνει στην επιφάνεια τα πιο σκοτεινά, καταπιεσμένα συναισθήματα και ταμπού.

Η σύνοδος αυτή μπορεί να αποκαλύψει κρυμμένες αλήθειες, ενισχύοντας την ανάγκη μας να εκφράσουμε ό,τι νιώθουμε βαθιά μέσα μας, χωρίς φόβο και δισταγμό. Μπορεί να υπάρξουν συναισθηματικές συγκρούσεις, ειδικά σε σχέσεις, καθώς η Λίλιθ ενθαρρύνει να μιλήσουμε για θέματα που ίσως να έχουμε αποφύγει στο παρελθόν. Είναι μια όψη που καλεί για αυτογνωσία και αποδοχή των πιο βαθιών και ανομολόγητων πτυχών του εαυτού μας.

Σελήνη Αντίθεση με τον Δεσμό της Σελήνης – 02:52 μ.μ.

Η Σελήνη στις 6° Ζυγού 39′ σχηματίζει αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό στις 6° Κριού 38′ στις 02:52 μ.μ. Αυτή η όψη φέρνει ένταση και μπορεί να νιώσουμε μια εσωτερική σύγκρουση ανάμεσα στις προσωπικές μας επιθυμίες και την πορεία που πρέπει να ακολουθήσουμε στη ζωή μας. Οι δεσμοί της Σελήνης συνδέονται με το κάρμα και το πεπρωμένο μας, ενώ η Σελήνη σχετίζεται με τις συναισθηματικές μας ανάγκες.

Αυτή η αντίθεση μας προκαλεί να επανεξετάσουμε την κατεύθυνση που έχουμε πάρει στη ζωή μας. Μπορεί να νιώσουμε διχασμένοι ανάμεσα σε αυτό που νιώθουμε ότι πρέπει να κάνουμε και σε αυτό που θέλουμε πραγματικά. Είναι μια περίοδος για βαθιά ενδοσκόπηση και επανεκτίμηση των μακροπρόθεσμων στόχων μας.

Ήλιος Σύνοδος Σελήνης (Νέα Σελήνη) – 09:49 μ.μ.

Ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται στις 10° Ζυγού 3′ και σχηματίζουν σύνοδο στις 09:49 μ.μ., δημιουργώντας την Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη είναι πάντα μια στιγμή για νέα ξεκινήματα και φρέσκες προοπτικές. Στο ζώδιο του Ζυγού, αυτή η Νέα Σελήνη φέρνει έμφαση στις σχέσεις, την αρμονία, τη δικαιοσύνη και τη συνεργασία.

Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να θέσουμε νέες προθέσεις και να ξεκινήσουμε μια καινούργια φάση στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Είναι μια περίοδος που θα θελήσουμε να φέρουμε ισορροπία στις σχέσεις μας, να βρούμε κοινά σημεία και να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον αρμονίας.

Σελήνη Σύνοδος Λίλιθ – 10:51 μ.μ.

Η Σελήνη στις 10° Ζυγού 34′ σχηματίζει σύνοδο με τη Λίλιθ στις 10° Ζυγού 34′ στις 10:51 μ.μ. Η όψη αυτή φέρνει στην επιφάνεια τα πιο βαθιά συναισθήματα και ανασφάλειες, ειδικά όσον αφορά τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας στις σχέσεις. Η Λίλιθ αντιπροσωπεύει το σκοτεινό, το απαγορευμένο και το ασυνείδητο κομμάτι μας.

Αυτή η σύνοδος μπορεί να φέρει συναισθηματικές εντάσεις ή αποκαλύψεις που ίσως να είχαμε καταπιέσει. Μπορεί να υπάρξει μια ισχυρή ανάγκη να εκφράσουμε τις πιο βαθιές μας επιθυμίες, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να βγούμε από τη ζώνη άνεσής μας. Είναι μια ισχυρή στιγμή για να συνδεθούμε με τη σκιά μας και να αποδεχτούμε τα σκοτεινά μας κομμάτια.

Η 2η Οκτωβρίου είναι μια μέρα γεμάτη ένταση και μεταμορφώσεις. Οι πλανητικές όψεις μας καλούν να εξετάσουμε τις βαθύτερες επιθυμίες μας, να κάνουμε συναισθηματική κάθαρση και να επαναπροσδιορίσουμε την πορεία μας. Ειδικά οι όψεις με τη Λίλιθ και τον Πλούτωνα ενισχύουν τη δυναμική αυτή, φέρνοντας την ανάγκη για ειλικρίνεια με τον εαυτό μας και τους άλλους, ενώ η Νέα Σελήνη μάς δίνει την ευκαιρία για νέα ξεκινήματα με έμφαση στην ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις μας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό