19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Πλανητικές Ενέργειες 22 Σεπτεμβρίου: Τα Ναι και τα Όχι για Θετικές Αλλαγές και Συναισθηματική Εξέλιξη

Ειδήσεις Ελλάδα

Πλανητικές Ενέργειες 22 Σεπτεμβρίου: Τα Ναι και τα Όχι για Θετικές Αλλαγές και Συναισθηματική Εξέλιξη

 

 

Αστρολογική συμβουλευτική – Προσιτές αστρολογικές υπηρεσίες online – εύκολα, άμεσα & οικονομικά μέσω του Oroskopos.tv eShop

 

Τα “Ναι” για την 22η Σεπτεμβρίου:

Ναι στη συναισθηματική ανανέωση – Οι όψεις της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Ήλιο υποστηρίζουν βαθιές μεταμορφώσεις και θετική συναισθηματική εξέλιξη.
Ναι στην απελευθέρωση από παλιές συνήθειες – Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού σας καλεί να αγκαλιάσετε το νέο και να αφήσετε πίσω ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πια.
Ναι στη δημιουργική έκφραση – Το τρίγωνο Ήλιου-Σελήνης φέρνει αρμονία και δημιουργικές λύσεις, ενισχύοντας την έκφραση και την αυτοπεποίθησή σας.
Ναι στις σχέσεις – Η ενέργεια του εξαγώνου Σελήνης-Ποσειδώνα ενισχύει την κατανόηση, την ενσυναίσθηση και τις αρμονικές σχέσεις με τους άλλους.
Ναι στην ελευθερία και την καινοτομία – Οι όψεις με τον Ουρανό προάγουν την ανεξαρτησία και τις πρωτοπόρες ιδέες.

Τα “Όχι” για την 22 Σεπτεμβρίου:

Όχι στην αντίσταση στις αλλαγές – Η ενέργεια του Ουρανού ενισχύει την ανάγκη για αλλαγές, και η αντίσταση σε αυτές μπορεί να φέρει αναστάτωση.
Όχι στην συναισθηματική αστάθεια – Η συνάντηση της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει απρόβλεπτες συναισθηματικές αντιδράσεις. Προσπαθήστε να μείνετε γειωμένοι.
Όχι στην αδιαλλαξία στις σχέσεις – Η όψη χιαστί Σελήνης-Αφροδίτης μπορεί να δημιουργήσει προκλήσεις στις σχέσεις. Αποφύγετε τις σκληρές αντιδράσεις και δείξτε ευελιξία.
Όχι στην υπερβολική πίεση στον εαυτό σας – Οι ισχυρές μεταμορφωτικές όψεις μπορεί να σας πιέσουν να αλλάξετε γρήγορα. Μην πιέζετε υπερβολικά τον εαυτό σας.
Όχι στην αναβλητικότητα – Οι όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ήλιο ευνοούν τη δράση και την αυτοπεποίθηση. Αποφύγετε να αφήνετε σημαντικά θέματα για αργότερα.

The post Πλανητικές Ενέργειες 22 Σεπτεμβρίου: Τα Ναι και τα Όχι για Θετικές Αλλαγές και Συναισθηματική Εξέλιξη appeared first on Oroskopos.tv.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό