24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Πλέον μπορείς να αφήνεις σχόλια και στα Stories

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Instagram προσθέτει τη δυνατότητα να αφήνετε σχόλια στα Instagram Stories, τις εφήμερες αναρτήσεις που πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν περισσότερο από τα παραδοσιακά posts στις μέρες μας.

Μέχρι πρότινος, η απάντηση σε ένα Instagram Story έστελνε ένα ιδιωτικό μήνυμα ορατό μόνο στο άτομο που δημοσίευσε το περιεχόμενο. Η προσθήκη των σχολίων προσθέτει έναν πιο δημόσιο τρόπο απάντησης στα Stories, ωστόσο, η δυνατότητα σχολιασμού εξ αρχής είναι πιο περιορισμένη: μόνο όσοι ακολουθούν αυτόν που δημοσιεύει το Story και τους ακολουθεί επίσης και αυτός, θα μπορούν να αφήσουν ένα σχόλιο.

Όπως και τα Stories, τα σχόλια είναι προσωρινά και θα διαρκούν έως και 24 ώρες. Η εκπρόσωπος του Instagram, Emily Norfolk, λέει ότι οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιούν ή να απενεργοποιούν τα σχόλια για κάθε Story που μοιράζονται. Δεν είναι σαφές αν τα σχόλια θα αρχειοθετούνται μετά τη λήξη της δημοσίευσης ενός Story.

Το Instagram προσθέτει συνεχώς νέα χαρακτηριστικά σε λειτουργίες όπως τα Reels και τα Stories που φαίνεται να υποδηλώνουν ότι η εταιρεία τα θεωρεί ως βασικά μέρη για την εμπλοκή των χρηστών με τους φίλους τους και όχι απλώς ως περιστασιακό περιεχόμενο που προορίζεται για σκρολάρισμα.

Το Instagram ανακοίνωσε επίσης σήμερα ότι ορισμένα likes στα posts θα εμφανίζονται πλέον πιο εμφανώς ως αιωρούμενες καρδιές, παρόμοια με τον τρόπο που εμφανίζονται στα notes που εξαφανίζονται.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό