21.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πλέον δεν θα λήγουν τα download links τόσο γρήγορα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η cloud-based πλατφόρμα μεταφοράς αρχείων WeTransfer παρουσίασε μια νέα λειτουργία «Save for Later» στην εφαρμογή της για φορητές συσκευές, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των χρηστών της πλατφόρμας: τα ληγμένα download links.

Με τη χρήση της λειτουργίας «Save for Later», οι χρήστες μπορούν να παρατείνουν την ημερομηνία λήξης των links τους έως και 30 ημέρες, αποθηκεύοντας τις μεταφορές τους απευθείας μέσα από την εφαρμογή για φορητές συσκευές.

Με την παράταση του χρονικού πλαισίου, οι χρήστες θα έχουν περισσότερο χρόνο να κάνουν προεπισκόπηση ή να κατεβάσουν αρχεία στις συσκευές τους ή να τα προωθήσουν στην επιφάνεια εργασίας τους για μεταγενέστερη χρήση. Οι αποθηκευμένες μεταφορές θα οργανώνονται μέσα στην mobile εφαρμογή για εύκολη πρόσβαση.

Η ενημέρωση αποτελεί μια πρακτική βελτίωση για τους πελάτες, ειδικά για τους επαγγελματίες της δημιουργικής βιομηχανίας που ασχολούνται συχνά με μεγάλα αρχεία. Προηγουμένως, ήταν σύνηθες οι πελάτες να χάνουν ένα παράθυρο λήψης λόγω των links που είχαν λήξει.

Η είδηση έρχεται αμέσως μετά την εξαγορά της WeTransfer από την Bending Spoons, υποδεικνύοντας μια νέα κατεύθυνση και ανανεωμένη εστίαση στην πλατφόρμα.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό