26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Πλέον απεγκαθιστάς εφαρμογές εξ αποστάσεως μέσω του Google Play Store

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρά το γεγονός ότι οι χρήστες του Google Play Store είχαν πάντα τη δυνατότητα να εγκαθιστούν εφαρμογές από απόσταση στις συσκευές τους, δεν είχαν ποτέ τη δυνατότητα να τις απεγκαθιστούν από απόσταση. Ωστόσο, φαίνεται ότι το Play Store έχει πλέον ενημερωθεί ώστε να περιλαμβάνει αυτή τη λειτουργικότητα.

Ο tipster AssembleDebug ενημέρωσε το Android Authority για μια νέα διαθέσιμη λειτουργία στο Google Play Store. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει σε έναν χρήστη να απεγκαταστήσει εφαρμογές από άλλες συσκευές εξ αποστάσεως. Αν και αυτή η λειτουργία εντοπίστηκε για πρώτη φορά πέρυσι, κρυμμένη πίσω από κάποια flags, φαίνεται ότι η Google έχει επεκτείνει αθόρυβα τη λειτουργία σε ευρεία κλίμακα. Η λειτουργία απομακρυσμένης απεγκατάστασης μπορεί να βρεθεί ανοίγοντας το Google Play Store, πατώντας την επιλογή Manage apps and device και μεταβαίνοντας στην καρτέλα Manage (Διαχείριση).

Αν έχετε πολλές συνδεδεμένες συσκευές, θα δείτε ένα πλαίσιο πάνω αριστερά που λέει «✓ This device». Πατώντας σε αυτό το πλαίσιο θα εμφανιστεί μια λίστα με τις συνδεδεμένες συσκευές σας. Επιλέγοντας μία από τις επιλογές θα σας εμφανιστεί μια λίστα με τις εφαρμογές σε αυτή τη συσκευή.

Μπορείτε να επιλέξετε μία ή περισσότερες εφαρμογές που θέλετε να απεγκαταστήσετε, πατώντας στο πλαίσιο ελέγχου στα δεξιά της εφαρμογής. Ένα εικονίδιο κάδου απορριμμάτων θα εμφανιστεί στην επάνω δεξιά γωνία αφού πατήσετε σε ένα από τα πλαίσια ελέγχου. Όταν πατήσετε το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο, το οποίο θα σας δώσει την επιλογή να απεγκαταστήσετε την/τις εφαρμογή/ες ή να ακυρώσετε.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό