18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πιστοποίηση από τη FIFA για τη χρήση VAR

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΠΟ

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
22.06.2022 | 17:03

Το μόνιτορ της οθόνης VAR
INTIME SPORTS

Η ΕΠΟ έλαβε πιστοποίηση από τη FIFA για τη χρήση του VAR για τρίτη διαδοχική χρονιά και πλέον χαρακτηρίζεται “έμπειρος διοργανωτής αγώνων όσον αφορά στη χρήση των VAR”, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα λαμβάνει υποστήριξη από την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Η ΕΠΟ με επίσημη ενημέρωσή της ανέφερε ότι έλαβε πιστοποίηση από τη FIFA για τη χρήση VAR για τρίτη διαδοχική χρονιά. Την ίδια στιγμή θεωρείται πλέον ως “έμπειρος διοργανωτής αγώνων όσον αφορά στη χρήση των VAR” και ότι πλέον δεν χρειάζεται τη στήριξή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: “Πιστοποίηση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τη FIFA για τη χρήση VAR έλαβε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Η Ε.Π.Ο. θεωρείται πλέον από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ως «έμπειρος διοργανωτής αγώνων όσον αφορά στη χρήση των VAR».

Αυτό σημαίνει ότι η Ε.Π.Ο. έχει πλέον την πλήρη ευθύνη για τη χρήση VAR και δεν θα λαμβάνει καμία υποστήριξη από τη FIFA.

Ο τίτλος του «έμπειρου διοργανωτή αγώνων», δίνεται σε όσους χρησιμοποιούν το VAR και λαμβάνουν πιστοποίηση για τα τρία συνεχόμενα χρόνια, κάτι που συνέβη με την Ε.Π.Ο”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό