21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πιστεύω στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές μου

Ειδήσεις Ελλάδα

Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός θα ανακάμψει σύντομα μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, στις καθιερωμένες δηλώσεις του στη Nova.

Ο Μαρτίνς είπε ότι περιμένει ένα δύσκολο απιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ τοποθετήθηκε για παρουσία των νεαρών παικτών της Β΄ ομάδας στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Συγκεκριμένα, ο Ίβηρας τεχνικός μίλησε για: 

Το επικείμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα. Μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας γιατί και εμείς προερχόμαστε από άσχημα αποτελέσματα. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη για να αποδείξουμε πως είναι μία κακή φάση που μπορούμε να ξεπεράσουμε».

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα: «Πραγματικά δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό. Εγώ πιστεύω στην ομάδα και έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου. Ξέρουμε πως είμαστε μία ομάδα καλή και με ποιότητα. Όλες τις φορές που περάσαμε άσχημες στιγμές αντιδράσαμε και δώσαμε απαντήσεις. Έχει συμβεί κάτι που δεν είμαστε συνηθισμένοι να γίνεται αλλά θα το ξεπεράσουμε».

Τους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού Β’: «Είναι παίκτες του Ολυμπιακού στους οποίους έχουμε δείξει εμπιστοσύνη. Πιστεύουμε πολύ στο πρότζεκτ του Ολυμπιακού Β’. Παιδιά όπως οι Κίτσος, Μπαγκαλιάνης και Μαυρούδης είναι μαζί μας εδώ και 15 μέρες και προπονούνται με την α’ ομάδα. Δικαιωνόμαστε με τα παιδιά αυτά».

Τα προβλήματα ενόψει ΠΑΣ: «Ο Μπουχαλάκης συνεχίζει να είναι το μοναδικό μας πρόβλημα. Οι άλλοι είναι καλά».

Το αν κάποιος παίκτης του Ολυμπιακού Β’ μπορεί να προαχθεί στην πρώτη ομάδα: «Ήδη είναι παίκτες του Ολυμπιακού και προπονούνται μαζί μας. Υπάρχουν παίκτες που δεν είναι έτοιμοι. Υπάρχουν και άλλοι όπως ο Καλογερόπουλος που δεν έχει κληθεί ακόμα αλλά θα κληθεί. Ο Αλγκασίμ Μπα, ο Μαρίνος αλλά και ο Νίκολιτς. Οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να κληθούν για να στηρίξουν την ομάδα».

Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2022: «Ήλπιζα να τελειώσουν νωρίτερα οι παίκτες του Ολυμπιακού που είναι στη διοργάνωση. Είμαι χαρούμενος και περήφανος για εκείνους. Ήλπιζα να τους έχω κοντά νωρίτερα. Ο Αγκιμπού μας ανησύχησε με τον τραυματισμό του αλλά οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και ότι πολύ γρήγορα θα είναι καλά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό