Home Περιβάλλον Πισάρο: «Είχα πολλούς τραυματισμούς – Να συνεχίσω να δουλεύω»

Πισάρο: «Είχα πολλούς τραυματισμούς – Να συνεχίσω να δουλεύω»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ροδόλφο Πισάρο, μίλησε στο μεξικανικό Fox Sports. Ο παίκτης της ΑΕΚ που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ και το τι πήγε λάθος, ενώ έκανε και το σχόλιο του για τους φετινούς του τραυματισμούς και ότι θα συνεχίσει να δουλεύει.

Ο ίδιος, δεν έχει καταφέρει να πιάσει ακόμα την επιθυμητή απόδοση. Είναι ένας παίκτης που ήθελε πολύ ο Ματίας Αλμέιδα και πιστεύει στις ικανότητές του, για αυτό του δίνει και ευκαιρίες.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν πάρει την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ και συγκεκριμένα με την Ίντερ Μαϊάμι, ομάδα στην οποία πήγε ο Λιονέλ Μέσι.

Διαβάστε όσα είπε:

Κάναμε συγκεκριμένα λάθη, είμαστε λυπημένοι γιατί δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε στην επόμενη διοργάνωση.

Πιστεύω πως όλα αποτελούν μια διαδικασία, όλα έρχονται στην ώρα τους. Πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά για να μπορώ να πάρω περισσότερα λεπτά.

Δυστυχώς είχα αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Έχω τραυματιστεί δύο φορές και δεν έχω καταφέρει να είμαι καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης. Γι’ αυτό δεν έχω μπορέσει να έχω περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Γίνεται διαφορετική δουλειά, οι προπονήσεις νομίζω ότι είναι πιο δυνατές εδώ και γι’ αυτό έχουν προκύψει αυτοί οι πολλοί τραυματισμοί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version