16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πιο φρέσκο και πιο δυνατό το νέο Honda Jazz e:HEV

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Honda προχώρησε σε μία αισθητική και μηχανική αναβάθμιση του Jazz e:HEV, το οποίο θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 2023.
Οι αλλαγές στο αμάξωμα εστιάζονται κυρίως στα φωτιστικά σώματα και τους προφυλακτήρες εμπρός.

Παράλληλα υπάρχουν νέοι τροχοί, καινούργια χρώματα και μικρές αισθητικές πινελιές οι οποίες προφανώς περνάνε και στην έκδοση Crosstar.
Περιορισμένες και διακριτικές είναι οι αλλαγές στο σαλόνι, με απλούστερης σχεδίασης τιμόνι και κάποιες αλλαγές στους διακόπτες. Η εταιρία προχώρησε και σε αναβάθμιση των υλικών κατασκευής ενώ αναβαθμισμένο είναι και το σύστημα infotainment.

Ανάμεσα στα νέα στοιχεία που υπάρχουν στο νέο Jazz είναι η έκδοση Advance Sport σε ένα ειδικό γκρι χρώμα και με ένα σπορ look που τονίζεται από τις 16άρες ζάντες, τις τονισμένες εξωτερικές λεπτομέρειες, τις σπορ επενδύσεις στα καθίσματα, τις χρωματικές αντιθέσεις, το νέο τριάκτινο τιμόνι κ.α.

Πιο πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός υποβοήθησης, έχοντας μία πιο ευρυγώνια κάμερα για ανίχνευση και το Traffic Jam Assist να λειτουργεί με το αυτοκίνητο ακόμα σε στάση.
Πιο σημαντικές είναι οι βελτιώσεις στο υβριδικό σύστημα, με το ηλεκτρικό μοτέρ να αποδίδει 122 ίππους (14 περισσότερους από πριν) ενώ η γεννήτρια φθάνει τους 106 ίππους (+9 σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο).

Αύξηση ισχύος υπάρχει και για τον βενζινοκινητήρα 1.5 i-MMD που φτάνει τους 107 ίππους (+9). Συνολικά η μέγιστη ισχύς του αναβαθμισμένου Jazz e:HEV έχει ανέβει στους 122 ίππους με τη ροπή να παραμένει στα 131 Nm.
Η μέση κατανάλωση που ανακοινώνει το εργοστάσιο είναι στα 4,5 λίτρα/100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 102 γραμμ./χλμ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό