24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Πιο σέξι από ποτέ η Σερένα Γουίλιαμς – Ποιο είναι το νέο προϊόν που λάνσαρε

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Σερένα Γουίλιαμς μπαίνει για… τα καλά στον χώρο της αισθητικής και της μόδας. Η πρώην τενίστρια λάνσαρε το νέο προϊόν ομορφιάς της, το οποίο δεν είναι άλλο από ένα επικό lip gloss και «ζουμερά», γεμάτα και καλοσχηματισμένα χείλη.

Ωστόσο, η 42χρονη άλλοτε αθλήτρια πόζαρε μπροστά από μία φωτογραφία της, στην οποία ήταν στα… ντουζένια της. Η τότε Γουίλιαμς φορούσε ένα μπορντό μπλουζάκι του τένις και μία κοντή αγωνιστική φούστα, στο ίδιο χρώμα, αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί της. Πλέον, το 2024, πόζαρε μπροστά στην εν λόγω εικόνα με το εμβληματικό Denim Tennis Skirt Look.

H «G.O.A.T.» του αθλήματος – όπως θεωρείται από πολλούς – πόζαρε με τέτοια ευτυχία, η οποία την έκανε να μοιάζει πάλι σαν να είναι 20 χρονών. Συνεχίζει να δουλεύει με το σώμα της, χωρίς να παραμελεί τον εαυτό της, για τον οποίο δείχνει διάθεση περιποίησης.

Η κάτοχος των 23 Grand Slam πραγματοποίησε την τολμηρή θρυλική ιδέα που είχε και καθήλωσε για πρώτη φορά τον κόσμο όταν επέλεξε να φορέσει τζιν φούστα τένις. Η ενέργειά της ήταν τόσο πρωτοποριακή, καθώς ξέφευγε από την τυπική και κλασική ενδυμασία του αθλήματος.

Η Σερένα Γουίλιαμς επανέφερε το outfit, αρπάζοντας την ευκαιρία που της δόθηκε όταν προγραμμάτισε το λανσάρισμα του νέου της προϊόντος. Το brand ομορφιάς της κυκλοφόρισε το νέο καλλυντικό που σχεδίασε η άλλοτε τενίστρια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό