16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πιο μοντέρνο και plug-in υβριδικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Το νέο Toyota C-HR βρίσκεται προ των πυλών και η Toyota μας δίνει μία πρώτη γεύση μέσω του C-HR Prologue.Πρόκειται για ένα πρωτότυπο το οποίο βρίσκεται αρκετά κοντά στην τελική μορφή που θα έχει το μοντέλο παραγωγής.

Όπως βλέπουμε δανείζεται πολλά στοιχεία από το ηλεκτρικό bZ4 όσο και το νέο και πολύ μοντέρνο Prius.

Η βασική σχεδιαστική αντίληψη με το έντονα επικλινές πίσω μέρος και την κουπέ αισθητική διατηρείται και σε αυτή τη νέα γενιά, ενώ η μάσκα έχει γίνει ακόμα πιο δυναμική και με επιθετικό σχήμα.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά μέρη, το νέο C-HR θα διαθέτει την κλασική υβριδική τεχνολογία της μάρκας αλλά και plug-in υβριδική έκδοση.
Έτσι, η Toyota θα έχει στην γκάμα της τρία PHEV μοντέλα: το RAV4, το επερχόμενο C-HR και το Prius που θα κυκλοφορήσει μόνο ως plug-in υβριδικό στην Ευρώπη (δεν αποκλείεται το ίδιο να ισχύσει και για το C-HR).

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το νέο C-HR, αν και το χρονοδιάγραμμα προβλέπει ότι θα παρουσιαστεί μέσα στο 2023. Έτσι σιγά-σιγά θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για ένα μοντέλο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά.
 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό