14.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πιο κοντά στο Champions League η Τσέλσι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα πολύ σημαντικό βήμα για την έξοδό της στο Champions League έκανε η Τσέλσι με τη νίκη της επί της Φούλαμ με 2-0, αποτέλεσμα που ουσιαστικά «καταδίκασε» την ομάδα του Λονδίνου σε υποβιβασμό στην Championship.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ με το «τρίποντο» που πήρε διατηρήθηκε σε απόσταση… ασφαλείας (4 βαθμούς) από τους διώκτες της για την 4η θέση και ταυτόχρονα κατέστησε σχεδόν αδύνατη τη σωτηρία της αντιπάλου της.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Κάι Χάβερτς. Ο Γερμανός μέσος συνδυάστηκε άψογα σε δύο φάσεις με τον Μέισον Μάουντ και τον Τίμο Βέρνερ, έκανε την κατάλληλη κίνηση στην πλάτη της άμυνας, πήρε δύο υπέροχες κάθετες και σημείωσε γκολ στα δύο τετ α τετ που είχε στον αγώνα.

Εξίσου σημαντική ήταν η συνεισφορά του Εντουάρ Μεντί, ο οποίος κράτησε απαραβίαστη την εστία του ακόμα μια φορά, όχι εύκολα, αφού χρειάστηκε να επέμβει σε 3 περιπτώσεις επικίνδυνων στιγμών των φιλοξενουμένων.

Οι «μπλε» κράτησαν το μηδέν σε 11ο παιχνίδι με τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο του και πλέον ρίχνουν όλο το βάρος στη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League, με την Ρεάλ Μαδρίτης (4/05).

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό