24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Πιο γρήγορος (ανεπίσημα) ο Thierry Neuville!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Shakedown λειτουργεί ως μια πρώτη γεύση των τριών αγωνιστικών ημερών που θα ακολουθήσουν και των συνθηκών που θα αντιμετωπίσουν οι οδηγοί με τη ζέστη και τη σκόνη να δημιουργούν τις γνώριμες προκλήσεις του εθνικού μας.

Το φετινό Ακρόπολις ξεκίνησε (ανεπίσημα) με το Shakedown, δίνοντας στα πληρώματα την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα αυτοκίνητά τους σε μια διαδρομή 3,62 χιλιομέτρων στη Λυγαριά.

Ο Thierry Neuville με Hyundai i20 N Hybrid Rally1 κατάφερε να κάνει τον ταχύτερο χρόνο με 2:38,20 λεπτά στον τρίτο και τελευταίο του πέρασμα. Το οποίο όμως έγινε με quest συνοδηγό και έτσι ο Takamoto Katsuta με Toyota Yaris Hybrid Rally1 θεωρείται “επίσημα” ως ο πιο γρήγορος.

Ο Ott Tanak (Hyundai), είναι έτσι “επίσημα” δεύτερος στο Shakedown, ο Dani Sordo (Hyundai) κατέλαβε την τέταρτη θέση, επιστρέφοντας για την τρίτη του φετινή εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ.

Επίσημα τέταρτος είναι ο Neuville, ενώ στην πέμπτη θέση βρέθηκε ο Adrien Fourmaux (Ford Puma Rally1 Hybrid), που συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα, επιδιώκοντας να ανεβεί για πέμπτη φορά φέτος στο βάθρο. Ο Sébastien Ogier (Toyota Yaris Hybrid Rally), οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ολοκλήρωσε το Shakedown στην έκτη θέση.

Leaving them in our dust 🌪️@OttTanak was fastest on the first pass of shakedown, and after three runs it’s @thierryneuville who’s at the top of the times.#AcropolisRally #WRC pic.twitter.com/yWeMsRCKuo— Hyundai Motorsport (@HMSGOfficial) September 5, 2024

The partnership continues 🤝#WRC pic.twitter.com/ftW3Ii3lRp— FIA World Rally Championship (@OfficialWRC) September 5, 2024


Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό