23.8 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

«Πικρό» φινάλε στην καριέρα του Τόνι Κρόος με στατιστικό-σοκ, αποθεώθηκε από τους Ισπανούς [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Γερμανία «πικράθηκε» στο 119′ από τον Μικέλ Μερίνο, ο οποίος «έστειλε» την Ισπανία στα ημιτελικά του Euro 2024 με σκορ 2-1. Αυτός ο αποκλεισμός, σήμανε και το τέλος της καριέρας, ενός μεγάλου παίκτη, του Τόνι Κρόος. 

Ο Κρόος έκανε ό,τι πέρναγε από τα χέρια του για να προκριθεί η «μάνσαφτ» στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του είχε στατιστικά που μόνο εκείνος θα μπορούσε να είχε. Δηλαδή, σε διάστημα 120 λεπτών, είχε 102 επαφές με την μπάλα, 92% ποσοστό ευστοχίας στις πάσες (76/83), ενώ ταυτόχρονα κέρδισε και τέσσερις μονομαχίες. 

Όμως, οι αριθμοί του συνολικά στο Euro, «τρομάζουν». Ο Κρόος είχε μέσο όρο σε κάθε αγώνα 118,2 επαφές με την μπάλα με 97,4 πάσες μέσο όρο, από τις οποίες το 95% ήταν εύστοχες! Παράλληλα, δημιούργησε σε πέντε ματς στον θεσμό μία μεγάλη ευκαιρία, ενώ είχε μέσο όρο τρεις πάσες-κλειδιά σε κάθε αναμέτρηση με την φάνελα της Γερμανίας. 

Το χειροκρότημα από τους Ισπανούς και το «αντίο» από τους συμπαίκτες του

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι φίλοι της «φούρια ρόχα», δεν ξέχασαν τον Κρόος, καθώς ήταν ένας από τους βασικούς ποδοσφαιριστές στην «δυναστεία» της Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι, του έδωσαν ένα «ζεστό» χειροκρότημα, με αποτέλεσμα ο Γερμανός χαφ να το ανταποδώσει. 

Όπως και οι φίλοι της Ισπανίας, έτσι και οι παίκτες του Λουίς Ντε Λα Φουέντε και ειδικά εκείνοι που συνεργάστηκαν στην Ρεάλ Μαδρίτη, αποχαιρέτησαν τον Κρόος με αγκαλιές και… πικρά χαμόγελα, λόγω της συγκυρίας που βρέθηκε. 

Παρά το «άδοξο» φινάλε, η Γερμανία του Τόνι Κρόος, «φωνάζει» για μία φάση που θα συζητηθεί, διότι ο Μαρκ Κουκουρέγια άπλωσε το χέρι του στην μεγάλη περιοχή με την μπάλα να χτυπά πάνω σε αυτό. Ο διαιτητής του αγώνα, ο Άντονι Τέιλορ, δεν «συγκινήθηκε», προκαλώντας αρκετές διαμαρτυρίες. 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό